RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

De nieuwe dag van RadioVisie

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het ‘gewone’ leven neemt versneld zijn gewone ritme aan. Weg vakantie, terug naar de dagelijkse dingen des levens. Mogelijk heeft uw werkgever tijdens uw afwezigheid iets nieuws bedacht. Daar staan ‘bazen’ bekend voor. De vakantie kan af en toe ook verhelderend werken. En laat nu net ook ons dit zijn overkomen…

Wanneer u deze zinnen leest dan zal u, tenminste als u een vroege vogel bent (of nooit naar bed kan), gemerkt hebben dat enkele van onze vaste rubrieken de voorbije nachtelijk uren, niét zijn verschenen. Vanaf vandaag, hoort dat ook zo. Om de actualiteit zo dicht mogelijk op de hielen te zitten en u daarvan zo goed mogelijk op de hoogte te houden, maken wij gebruik van Twitter, Facebook en sinds enkele weken ook van het snel om zich heen grijpende fenomeen van de ‘push berichten’.

Edoch, er is ook een keerzijde aan die ‘snelheid’, vooral als u om 02:00 uur uw smartphone of tablet hoort piepen dat er ‘nieuws’ is. Waarna u tot de vaststelling komt dat wij u een archiefbericht stuurden van, pakweg achttien jaar geleden. Op zo’n moment vraagt u zich terecht af wat de noodzakelijkheid is om daar snel van de op de hoogte te zijn. Een beetje teveel van het goede. Toch?

Kortom, vanaf vandaag krijgt u alles wat wij dagelijks voor u bij elkaar sprokkelen, gefragmenteerd. We beginnen onze en uw dag omstreeks 06:00 uur met het bekende ‘Radiodagboek’. In de loop van de ochtend volgen ook de rubrieken ‘Dag op dag’, waarin we telkens teruggrijpen naar een RadioVisie-artikel van x-aantal jaar geleden, nadien volgt onze dagelijks wisselende columnist. Alle actuele berichten, dossiers, achtergrond en andere opinies mag je verwachten tot 15:00 uur. We sluiten de dag af om 15:55 uur met Het Avondblad. Meestal drie berichten die we niet kunnen en willen negeren. Beetje licht en luchtig, maar daarom niet minder interessant.

Kortom, van zodra wij iets weten, weet u het. We pushen, twitteren en Facebooken het nieuws tot bij u. Waarna we bijna helemaal klaar zijn. Maar om zo netjes mogelijk af te sluiten, resumeren we alle gepubliceerde artikelen ook nog eens in onze dagelijkse nieuwsbrief. In volgorde opgelijst. Al naargelang u zich eerder vroeg dan wel later heeft aangemeld als abonnee, krijgt u ons e-zine tussen 16:00 en 18:00 uur in uw mailbox. Niet alle honderden lezers worden in één keer bediend, af en toe moet zelfs de digitale wereld heel even pauzeren.


Spotlight

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 1586: VRT, Bauer Finland, RadioVisie

• Werken nieuw VRT-gebouw starten in november • Bauer gaat ook in Finland premium • Lees verder

1979: Geslaagde test voor de RadioInfoon

Het is vandaag alweer 39 jaar geleden dat RadioVisie uitpakte met een test die moest Lees verder

De RadioVisie Top 100 van 2021

De voorbije dagen kreeg u bij RadioVisie al een uitgebreid jaaroverzicht met de blikvangers van Lees verder

Blad 1000: of toch niet, Klara, landpiraten (video)

• Het duizendste blad? Niets is wat het lijkt! • De 'Beste Wensen' van Klara Lees verder

Blad 954: Linde, Frederik en Tineke

• De vierde verjaardag van RadioVisie 4.0 • Een geurkaars zonder... geur • "Vlaamse media Lees verder

Blad 814: Het Blad, Radio Klina & Radio Free Europe

• Met deze nieuwe tool ploegt u zich door onze meer dan 3.500 blad-berichten • Lees verder

De RadioVisie Top 100 van 2020

De voorbije dagen kreeg u bij RadioVisie al een achtdelig jaaroverzicht met de blikvangers volgens Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx