fbpx

RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

De nieuwe dag van RadioVisie

Het ‘gewone’ leven neemt versneld zijn gewone ritme aan. Weg vakantie, terug naar de dagelijkse dingen des levens. Mogelijk heeft uw werkgever tijdens uw afwezigheid iets nieuws bedacht. Daar staan ‘bazen’ bekend voor. De vakantie kan af en toe ook verhelderend werken. En laat nu net ook ons dit zijn overkomen…

Wanneer u deze zinnen leest dan zal u, tenminste als u een vroege vogel bent (of nooit naar bed kan), gemerkt hebben dat enkele van onze vaste rubrieken de voorbije nachtelijk uren, niét zijn verschenen. Vanaf vandaag, hoort dat ook zo. Om de actualiteit zo dicht mogelijk op de hielen te zitten en u daarvan zo goed mogelijk op de hoogte te houden, maken wij gebruik van Twitter, Facebook en sinds enkele weken ook van het snel om zich heen grijpende fenomeen van de ‘push berichten’.

Edoch, er is ook een keerzijde aan die ‘snelheid’, vooral als u om 02:00 uur uw smartphone of tablet hoort piepen dat er ‘nieuws’ is. Waarna u tot de vaststelling komt dat wij u een archiefbericht stuurden van, pakweg achttien jaar geleden. Op zo’n moment vraagt u zich terecht af wat de noodzakelijkheid is om daar snel van de op de hoogte te zijn. Een beetje teveel van het goede. Toch?

Kortom, vanaf vandaag krijgt u alles wat wij dagelijks voor u bij elkaar sprokkelen, gefragmenteerd. We beginnen onze en uw dag omstreeks 06:00 uur met het bekende ‘Radiodagboek’. In de loop van de ochtend volgen ook de rubrieken ‘Dag op dag’, waarin we telkens teruggrijpen naar een RadioVisie-artikel van x-aantal jaar geleden, nadien volgt onze dagelijks wisselende columnist. Alle actuele berichten, dossiers, achtergrond en andere opinies mag je verwachten tot 15:00 uur. We sluiten de dag af om 15:55 uur met Het Avondblad. Meestal drie berichten die we niet kunnen en willen negeren. Beetje licht en luchtig, maar daarom niet minder interessant.

Kortom, van zodra wij iets weten, weet u het. We pushen, twitteren en Facebooken het nieuws tot bij u. Waarna we bijna helemaal klaar zijn. Maar om zo netjes mogelijk af te sluiten, resumeren we alle gepubliceerde artikelen ook nog eens in onze dagelijkse nieuwsbrief. In volgorde opgelijst. Al naargelang u zich eerder vroeg dan wel later heeft aangemeld als abonnee, krijgt u ons e-zine tussen 16:00 en 18:00 uur in uw mailbox. Niet alle honderden lezers worden in één keer bediend, af en toe moet zelfs de digitale wereld heel even pauzeren.


TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
2013: Verlaat Radio 5 Nostalgia sneller AM? (video)

Het publieke Radio 5 Nostalgia verdwijnt mogelijk al in 2015 van de middengolf. Dat is Lees verder

2014: Kurt stopt met politieke spots (video)

Klara-presentator Kurt Van Eeghem heeft een aantal campagnespotjes ingelezen voor zijn echtgenoot Tom De Boeck. Lees verder

2010: StuBru-spot wint in New York (video)

Van de acht bureaus die een shortlist haalden op The New York Festivals, hebben er Lees verder

2006: Bert Geenen terug naar de radio

Bert Geenen verlaat de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). Hij gaat vanaf nu aan de slag Lees verder

JLB gaat (soms) naar zee (38)

Joey bepaalde het 'gezicht' van RadioVisie Zowel Thierry Missiaen als Patick Kicken genieten van hun Lees verder

Het Avondblad van 31 december (video & audio)

Slimme luidspreker 'Made in Belgium' Een heel speciale dan nog wel, want hij bevat een Lees verder

Kolder en Klodder – 56 (video)

Satirische Kijk-op-Media, met de meest Subjectieve Mening van Hugo van Vlaenderen Woord van het jaar Lees verder

2018 was niét ‘Het jaar van de radio’ (1)

Het jaar 2018 zit er bijna op, tijd voor een terugblik op een bewogen radiojaar Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Meer in redactie
De Playa Papers – 7 (video & Baffle 14)

Het Avondblad van 31 juli (mét RadioVisie 10)

Het Avondblad van 16 juli (video and more)

RadioVisie goes «web push»: nog sneller op de hoogte van ons nieuws

Het Middagblad van 14 & 15 juli (video)

Het Middagblad van 14 juni (video)

Sluiten