fbpx

RadioVisie

.
Spotlight
.

De nieuwe dag van RadioVisie

Het ‘gewone’ leven neemt versneld zijn gewone ritme aan. Weg vakantie, terug naar de dagelijkse dingen des levens. Mogelijk heeft uw werkgever tijdens uw afwezigheid iets nieuws bedacht. Daar staan ‘bazen’ bekend voor. De vakantie kan af en toe ook verhelderend werken. En laat nu net ook ons dit zijn overkomen…

Wanneer u deze zinnen leest dan zal u, tenminste als u een vroege vogel bent (of nooit naar bed kan), gemerkt hebben dat enkele van onze vaste rubrieken de voorbije nachtelijk uren, niét zijn verschenen. Vanaf vandaag, hoort dat ook zo. Om de actualiteit zo dicht mogelijk op de hielen te zitten en u daarvan zo goed mogelijk op de hoogte te houden, maken wij gebruik van Twitter, Facebook en sinds enkele weken ook van het snel om zich heen grijpende fenomeen van de ‘push berichten’.

Edoch, er is ook een keerzijde aan die ‘snelheid’, vooral als u om 02:00 uur uw smartphone of tablet hoort piepen dat er ‘nieuws’ is. Waarna u tot de vaststelling komt dat wij u een archiefbericht stuurden van, pakweg achttien jaar geleden. Op zo’n moment vraagt u zich terecht af wat de noodzakelijkheid is om daar snel van de op de hoogte te zijn. Een beetje teveel van het goede. Toch?

Kortom, vanaf vandaag krijgt u alles wat wij dagelijks voor u bij elkaar sprokkelen, gefragmenteerd. We beginnen onze en uw dag omstreeks 06:00 uur met het bekende ‘Radiodagboek’. In de loop van de ochtend volgen ook de rubrieken ‘Dag op dag’, waarin we telkens teruggrijpen naar een RadioVisie-artikel van x-aantal jaar geleden, nadien volgt onze dagelijks wisselende columnist. Alle actuele berichten, dossiers, achtergrond en andere opinies mag je verwachten tot 15:00 uur. We sluiten de dag af om 15:55 uur met Het Avondblad. Meestal drie berichten die we niet kunnen en willen negeren. Beetje licht en luchtig, maar daarom niet minder interessant.

Kortom, van zodra wij iets weten, weet u het. We pushen, twitteren en Facebooken het nieuws tot bij u. Waarna we bijna helemaal klaar zijn. Maar om zo netjes mogelijk af te sluiten, resumeren we alle gepubliceerde artikelen ook nog eens in onze dagelijkse nieuwsbrief. In volgorde opgelijst. Al naargelang u zich eerder vroeg dan wel later heeft aangemeld als abonnee, krijgt u ons e-zine tussen 16:00 en 18:00 uur in uw mailbox. Niet alle honderden lezers worden in één keer bediend, af en toe moet zelfs de digitale wereld heel even pauzeren.


TVV Sound
TVV Sound
TVV Sound
Spotlight
TVV Sound
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
RadioVisie zit vanaf vandaag in een nieuw kleedje op het wereldwijde web. We waren al
Naar aanleiding van het overlijden van een oud-medewerker van RadioVisie en in meer algemene zeezenderkringen,
De historie conserveren is de bedoeling van dit dagelijkse rubriekje waarin je alle opvallende gebeurtenissen
RadioVisie verblijdde - dat durven we toch te hopen - u in 2018 met liefst
Iedere dag opnieuw, jouw portie nieuws bij RadioVisie. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Benieuwd?
Het zou ons bijzonder goed uitkomen als we binnen zeer afzienbare tijd bovenstaande kop zouden
Eddy Temmerman's 'Soldatenhalfuurtje' Het heropvissen van het beroemde ’Soldatenhalfuurtje’, bij PROS van zondag 21 oktober,
Canvas+, Eén+, Ketnet+. Tegenwoordig moet het blijkbaar altijd dat ene plusje meer zijn. Al kijken

Reageer op dit artikel

avatar
  Inschrijven  
Abonneren op
Meer in Actueel
Het Weekendblad van 18 en 19 augustus

Het Avondblad van 17 augustus (video)

Het Avondblad van 16 augustus

Finland: 42 kandidaten strijden om FM-licenties

Het Avondblad van 15 augustus (video)

Het Avondblad van 14 augustus (video)

Sluiten