RadioVisie

  • .
    .

De knuffels en slabbetjes van FM Goud

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Een radiostation dat z’n naam waarmaakt… Eentje met een ‘gouden’ hart voor Noord-Limburg. Nu ook letterlijk. Gezinnen die het wat moeilijker hebben, werden tijdens de eindejaarsdagen niet vergeten, want als nieuwjaarscadeau doet FM Goud een aardige schenking aan Sint-Vincentius.

Deze vereniging voor Peer en Hechtel-Eksel werd opgericht op 30 november 1999 met als doel, samen met het stads- en gemeentebestuur mensen te helpen die door tegenslag getroffen worden en dit ‘zo lang als nodig is’. De Sint-Vincentiusvereniging ondersteunt gezinnen en alleenstaanden dankzij de hulp van de voedselbank en met giften van weldoeners en sponsors.

“Ik nam in november contact met hen op”, vertelt Michel Vanderfeesten van FM Goud. “We hebben er een succesvol jaar opzitten. We wilden daarom graag een stukje van de winst gebruiken voor zij die het wat moeilijker hebben in onze samenleving. Ik voeg of en op welke manier we konden bijdragen. Ik vernam dat knuffeltjes altijd welkom zijn. De kinderen mogen er telkens eentje kiezen als ze met hun papa of mama meekomen om een voedselpakket te halen.”

FM Goud kocht een honderdtal knuffels, slabbetjes en enkele andere nuttige kinderspullen aan en zal deze eerstdaags aan Sint-Vincentius overhandigen. “Zo doen we wat elke regionale radiozender zou moeten doen: verbindend werken en ons steentje bijdragen aan een warme samenleving”, besluit Vanderfeesten (foto onder).


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx