RadioVisie

  • .
    .

De ‘Kastaars’ zijn op komst

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Mediaprijzen over de grenzen zenders en omroepen heen 

‘Eindelijk!’, dat is de eerste gedachte die door het hoofd gaat bij de aankondiging dat er nieuwe mediaprijzen op komst zijn: ‘De Kastaars’. Altijd leuk als er extra aandacht is voor het mediagebeuren in z’n totaliteit en al helemaal omdat er dit keer ook een luik ‘radio’ is. VRT, DPG media, SBS en Streamz gaan binnenkort op zoek naar Vlaams tv-, radio- en onlinetalent. Het publiek kan ook meestemmen. 

De ‘Kastaars!’ is een crossmediaal initiatief waarmee de omroepen samen met het publiek de beste Vlaamse mediaproducties en -persoonlijkheden bekronen. Zowel televisieprogramma’s en -gezichten, radiopresentatoren en -formats als onlineproducties maken kans. Kijkers, luisteraars en surfers kunnen in verschillende categorieën stemmen op hun persoonlijke favorieten. Daarnaast bepaalt een negenkoppige jury, onder leiding van Luc Appermont, de winnaars in enkele andere categorieën. 

Categorieën en genomineerden worden op 9 januari bekend gemaakt. Vanaf dan kan iedereen meestemmen. Op 28 januari weten wie met de prijzen ging lopen. De namen worden bekend gemaakt in een show met Danira Boukhriss-Terkessidis, Koen Wauters en Gert Verhulst (foto bovenaan) die live te zien zal zijn op Eén, VTM, Play4, VRT MAX, VTM GO, GoPlay en HLN. De radioshow zal live te beluisteren zijn op Qmusic, Joe, Radio2, MNM en Nostalgie en via livestream op de digitale kanalen.  

Het is de eerste keer dat er ‘Kastaars!’ worden uitgereikt. Hoewel de naam niet nieuw is; in 2000 waren er ook al ‘Castars’, dat waren toen prijzen van Canvas, Radio 1 en De Standaard. Ook in 2024 en 2025 zullen er ‘Kastaars!’ worden uitgedeeld.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx