RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

De ‘herfst’ van RadioVisie is vandaag begonnen

Ook RadioVisie ontsnapt niet aan enige herfst-herschikkingen in de ‘programmering’. De eerste resultaten daarvan ziet u al vanaf vandaag. Met enige regelmaat worden ook de komende weken een aantal zaken verschoven, sommige rubrieken verdwijnen en anderen maken een come back.

Er is vooral gekozen voor een meer duidelijke scheiding tussen archiefrubrieken, retro verhalen en andere nostalgische terugblikken. Alles wat onder die vlag valt, hebben we nog strakker gegroepeerd in de ochtend. De dag begint steevast, iets na 06:00 uur met een een auditief toen-verhaal via Mixcloud, twee uur later gevolgd door de bijdrage van één van onze columnisten. 

Het ‘Radiodagboek’ en de rubriek ‘Dag op Dag’ verschijnen niet meer bij de ‘nieuwe’ berichten (bovenaan dus) maar hebben een aparte, opvallende plaats gekregen, net onder de blokjes met alle actuele nieuws. Ze worden ook niét meer opgenomen in onze nieuwsbrieven, maar duiken wel nog op bij Facebook. 

Gisteren namen we voor een poosje afscheid van columnist Dick Offringa. Zijn donderdags plekje wordt vanaf volgende week ingenomen door Hans Knot, die nog een hele tijd doorgaat met ‘Eén eeuw radio, 100 jaar geschiedenis’. Details en achtergrond bij het jarige medium in Nederland. Johan Vermeer is morgen aan de voorlaatste aflevering toe van ‘(Ver)Meer Mi Amigo Verhalen’. Daarom zijn vanaf 28 september de ‘Retro interviews’ terug op zaterdag. 

Dat is wat de redactie min of meer zelf in de hand heeft. Beschikbaar materiaal, in woord, beeld en geluid, waarmee we kunnen plannen. Alle overige actuele nieuwsfeiten kunnen ook wij niet voorzien, noch voorspellen. Wat er zich aandient, hangt in de grootste mate af van de spelers op het veld. En van de radiomakers die ons info willen, kunnen en mogen toevertrouwen. U weet ons wonen, de koffie staat steeds klaar…


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx