RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

De gratis minuut van Vlaamse Ardennen1 (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Als er één ding duidelijk geworden is in deze moeilijke Covid19-tijden, dan is dit het gevoel dat mensen sàmen het verschil kunnen maken: #samensterk. Sámen de vuist ballen en aan één zeel trekken. Alleen op déze manier lukt het om zonder al teveel kleerscheuren uit deze periode te geraken. En net daar ligt ook een nobele taak weggelegd voor lokale radio. Die kan het bindmiddel zijn om alle deeltjes sàmen te brengen.

Vlaamse Ardennen1, de regionale radio met een honderd procent focus op Zuid-Oost-Vlaanderen (105.0 en 106.3 FM), heeft dit begrepen en startte daarom onlangs de campagne ‘#kooplokaal#luisterlokaal‘. Daarin worden luisteraars aangespoord om lokaal te winkelen om de plaatselijke handelaars te helpen. Die hulp gebeurt via de radio en ook via hun sociale media-kanalen.

En nu gaat men nog een stapje vérder in het item ‘De Minuut’ … Lokale ondernemers en handelaars, krijgen één minuut zendtijd. Daarin kan iemand bijvoorbeeld vertellen hoe hij of zij deze crisis aanpakt. Hoe innovatief men hiermee omgaat. Welke nieuwe uitdagingen en mogelijkheden deze crisis geboden heeft. Welke zijn de geplande acties voor de komende feestdagen?

Kortom: één minuut zendtijd, gratis en voor niks. En omdat radio à priori nog steeds een medium is om naar te luisteren, is er dit voorbeeldje van ‘De Minuut’. Artisanne uit Ronse mag het uitleggen.

° Interesse? Mail info@vlaamseardennen1.be.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx