RadioVisie

  • .
    .
Heynen

De Foute Party van Qmusic slaat een jaar over

Naar aanleiding van het verbod van de federale overheid op massa-evenementen tot eind augustus, zal De Foute Party van Qmusic dit jaar niet doorgaan. Het evenement zou normaal gezien plaatsvinden op vrijdag 26 juni 2020 in Flanders Expo in Gent. Goed voor zo’n 15.000 fans. Maar uitstel is geen afstel, er is inmiddels een nieuwe datum geprikt: vrijdag 25 juni 2021, zelfde locatie. Iedereen die reeds een ticket kocht zal op de hoogte gebracht worden via e-mail en de mogelijkheid hebben om dit te gebruiken voor de editie in 2021, of er kan een terugbetaling aangevraagd worden.

Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie (foto-rechts) en Dorothee Dauwe (foto- links), die traditiegetrouw de meeste foute muziek draaien: “Het is ontzettend jammer, maar een logische beslissing. De Foute Party is voor ons en heel wat luisteraars dé apotheose van de foute maand juni, die we jaarlijks doen. Maar we gaan er zeker nog iets op vinden om ook dit jaar De Foute Party tot bij de luisteraars te krijgen. Aan iedereen: hou de moed erin, hou jullie gezond en zorg voor elkaar, dat is het allerbelangrijkste. En laat ons 2021 samen extra fout maken.”

An Caers (directeur radio DPG Media): “De Foute Party is al jaren een vaste waarde bij Qmusic. Maar het is logisch dat we het verbod van de federale overheid volgen. De gezondheid van onze dj’s, medewerkers én luisteraars is onze grootste prioriteit. Het goede nieuws is wel dat we er volgend jaar een dubbele lap op zullen geven. Voor onze trouwe fans die hun ticket omruilen voor de editie volgend jaar, staat alvast op 25 juni 2021 een fris pintje klaar op onze kosten!”

Iedereen kan op Qmusic.be terecht voor meer informatie over De Foute Party. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Qmusic
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx