RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

De ‘Digitale Zomerfeesten’ van M fm

In de Bolster in Beerlegem (Zwalm) vieren ze reeds meer dan een halve eeuw jaar Zomerfeesten. Een weekend vol activiteiten voor en door de cliënten, personeel, vrijwilligers, vrienden, familieleden… Elk jaar is ook radio M fm één van de partners.

Chris De Braekeleer en de regionale zender brengen op zondagmiddag een resem Vlaamse artiesten in een propvolle tent. Meer dan vier uur plezier waar iedereen elk jaar zo naar uitkijkt. Maar helaas, ook dit kan nu niet doorgaan wegens de Covid-19 maatregelen. Daarom dacht radiomaker Guy De Clercq eraan om de rollen eens om te draaien.

“In plaats van de muziek die de artiesten op het podium brengen uit te zenden op de radio, zullen we nu de muziek van uit de studio brengen tot bij de cliënten van de vzw De Bolster en hun vrienden en familie. Zij kiezen de muziek, wij laten de artiesten even aan het woord, maar ook een aantal medewerkers en bewoners komen aan bod in de uitzending.”

Zondag 5 juli zal radio M fm van 14:00 tot 18:00 uur, het tijdstip dat normaal het feest in de tent zou plaatsvinden, de Digitale Zomerfeesten uitzenden via de drie frequenties (Brakel 105.6 FM, Zottegem 107.6 FM, Oosterzele 107.2 FM en wereldwijd via radiomfm.be. De favoriete Bolster-nummers zijn er aanstaande zondag allemaal te horen, plus tal van Vlaamse artiesten die zich vrij maken voor een babbel.

Zomerfeesten 2019: Petra in volle actie


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Jan D.M.
Jan D.M.
1 juli 2020 - 16:23 16:23

Petra zorgde verleden jaar inderdaad voor de ambiance !

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx