RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
Heynen

De ‘choukes’ van SU fm

SU fm de lokale omroep voor Ninove (106.6 FM) en Geraardsbergen (106.9 FM) blijft ‘plezante hartverwarmende radio’ (hun slogan), maken in coronatijden. De voorbije weken schreven twaalf woonzorgcentra uit Geraardsbergen, Lierde en Ninove zich in voor het programma ‘SUchoekes’.

Voor deze dagelijkse uitzending konden bewoners, hun familie en personeel elkaar een muzikaal hart onder de riem steken. Liefst 480 verzoekjes kwamen inmiddels voorbij op de radio. SU fm deejay Renata: “Ik ben enorm dankbaar voor de vele berichtjes en verzoekjes die ik mocht brengen voor al die lieve mensen in de woonzorgcentra. Ik zou hen graag allemaal een dikke knuffel komen geven, maar helaas kan dit nu niet”.

Woensdag jongstleden hadden Renata en Steve, eveneens van SU fm, nog een verrassing in petto. In samenwerking met Castelein uit Ninove konden ze ook het personeel van de woonzorgcentra een ‘SUchoeke’ bezorgen. Niet minder dan 720 stukken werden uitgedeeld in de woonzorgcentra die deelnamen. Vanaf dit weekend gaan de verzoekjes trouwens door. Elke zaterdag kan iedereen in de muzikale wensbox liedjes en wensen overmaken. Alle info vind je hier terug.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Steven VDP
Steven VDP
5 mei 2020 - 16:29 16:29

De “SUchoekes” kan je ook her-beluisteren:
https://sufm.be/herbeluister/

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx