RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

De ‘Big Steps’ van NRJ

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Een handleiding bij de grote stappen in het leven

Je kent het wel: je bent jarig, viert stevig en de dag erna word je wakker in een bad vol vragen van je omgeving. Wat is je plan? Wat ga je doen? Zou je niet solliciteren/studeren/een huis kopen/je geld investeren? De Big Steps van het leven vliegen je om de oren. Je leest krantenartikel na krantenartikel over huizenprijzen die omhoog gaan, jouw generatie die steeds langer bij haar ouders blijft wonen of minder vaak haar rijbewijs wil halen. Je wou eigenlijk dat er een handleiding was voor al deze zaken.

De Big Steps van het leven. Aan het begin van een nieuw of misschien wel hét grootste avontuur, wil iedereen een handleiding voor de rest van zijn en haar leven. Daarom kwamen bij NRJ tien dagen lang evenveel experten langs om de do’s en dont’s te zetten bij de grote stappen in het leven. En zo kwam de luisteraar toch weer één en ander te weten.

Michaël Joossens – Emma Salden

Drie NRJ-dj’s zitten ondertussen zelf nog middenin hun Big Steps. Nasrien Cnops is zes maanden zwanger en kan niet wachten tot ze drie maanden verder is. Michaël Joossens is helemaal klaar voor zijn praktisch rijexamen op 9 juni. En Emma Salden heeft haar gepimpte verhuisdozen helemaal vol gepropt en is klaar om op 2 april de grote verhuisstap te zetten. 

Alle do’s en dont’s van experten over elk thema blijven te bekijken op NRJ.be en in de app, als handleiding voor nu of later gaat zetten. Er hoort ook muziek bij. Voor de Big Steps een kind krijgen, verhuizen en je rijbewijs halen, vind je op NRJ.be playlists die deze stappen nog makkelijker zal kunnen doen verlopen.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over NRJ Vlaanderen

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx