RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
Heynen

De ‘Anderhalve Meter Borrel’ van Joe en HLN

De zomer staat voor de deur en die zal meer dan ooit beleefd worden in eigen land. Om te klinken op België als het mooiste vakantieland ter wereld, organiseren Joe en HLN de ‘Anderhalve Meter Borrel’ op vrijdag 19 juni om 20:00 uur. Heel Vlaanderen wordt opgeroepen om op dat moment naar buiten te komen – op anderhalve meter afstand uiteraard – en samen het glas te heffen op de zomer van 2020.

Dat kondigden Sven Ornelis en Anke Buckinx vandaag aan tijdens hun ochtendshow bij Joe. Het duo zorgt die avond voor de soundtrack bij al dat ‘tsjingen’. Ze presenteren van 18:00 tot 21:00 uur een speciale live-uitzending met extra zomerse muziek en een aftelmoment naar de start van de borrel om 20:00 uur. 

“Klinken met je buren waarmee je al wekenlang applaudisseert op straat, je vrienden aan wie je veel steun had tijdens de moeilijke coronaweken of collega’s waarmee je de voorbije tijd in wel heel bijzondere omstandigheden hebt samengewerkt? Daar is de Anderhalve Meter Borrel ideaal voor als start van de zomer”, zegt Dimitri Antonissen, hoofdredacteur van HLN.

“En wij zorgen bij Joe voor de juiste soundtrack met extra veel zomerse platen”, zegt Sven. “Samen maken we van België het beste vakantieland ter wereld. Hoe kan je zo’n zomer beter aftrappen dan door massaal tsjing te doen met z’n allen?” “Mijn bubbels staan al koud”, vult Anke aan. 

Op zaterdag 13 juni zit er een poster bij Het Laatste Nieuws die mensen voor hun raam kunnen hangen om aan te geven dat ze meedoen met de Anderhalve Meter Borrel. De poster is ook te downloaden via joe.be en HLN.be. Iedereen kan op vrijdag 19 juni zijn foto of video doorsturen via HLN.be of delen met de #dezomervan2020 en tonen hoe ze de Anderhalve Meter Borrel vieren. De zomerse vibe meepikken kan via de radio, DAB+ of via de Joe-app. 


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Joe
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx