RadioVisie

  • .
    .

G-day (gocart dag) nadert voor Bjorn Verhoeven

Binnen een dikke week is het zover. Dan spelen in Middelkerke Wet Wet Wet, Big Country, Adamski, Clouseau, Fischer-Z, Marc Almond en Status Quo op het Nostalgie Beach Festival. Voor Nostalgie dj Bjorn Verhoeven is het moment van de waarheid nu al aangebroken. 

Morgen, zaterdag 3 augustus omstreeks 08:30 uur stapt hij, thuis in Hasselt, immers op zijn gocart om op vrijdag 9 augustus rond 16:30 uur – hopelijk nog in één stuk – aan te komen op de dijk in Middelkerke. Een tocht van liefst 250 kilometer, dwars door Vlaanderen, ten voordele van Rode Kruis-Vlaanderen.

Bjorn Verhoeven: “Sinds onze Bjorn to the Beach-roadtrip werd bekend gemaakt, ben ik overstelpt door berichtjes en aanmoedigingen van luisteraars die willen helpen. Meetrappen, een worstje op de barbecue leggen onderweg, een plek om te overnachten aanbieden, een pistool voor het startschot willen lenen…Het is gewoon te gek! Ik weet nu al dat ik op 10 augustus stik kapot ga zijn maar tegelijk ook super blij. Als ik in Middelkerke geraak natuurlijk…” 

Bjorn en zijn kompanen rijden over de kleinere wegen helemaal van Hasselt naar Middelkerke. Zeven dagen 35 à 40 kilometer. Onderweg zijn er vijfmaal per dag live interventies in de radioprogramma’s en is alles volgen via de sociale media van Nostalgie en de website (vanaf 3 augustus). Onderweg krijgt Bjorn het gezelschap van luisteraars, Rode Kruis vrijwilligers en collega-BV’s. Zo neemt racepiloot Anthony Kumpen de eerste kilometers voor zijn rekening, Miss Belgian Beauty wuift hem uit, Zaki verwelkomt hem in Gent, burgemeester Jean-Marie Dedecker in Middelkerke…

° Bjorn to the beach

  • 03/08  in de gezelligste straat van Herselt
  • 04/08 in OLV Waver
  • 05/08 in Lokeren
  • 06/08  in Gent
  • 07/08 in Aalter
  • 08/08 in Brugge
  • 09/08  in Middelkerke.. uiteraard


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over Nostalgie Vlaanderen
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx