RadioVisie

  • .
    .

Curaçao: nog meer Nederlands in de ether

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

HITradio 915, een zusterstation van Paradise FM, wordt het derde radiostation op Curaçao met Nederlandstalige dj’s. Vanaf november zal op het station dat momenteel enkele non-stop muziek uitzendt, voor het eerst een dj te horen zijn. Ook Dolfijn FM is radio in het Nederlands.

De 25-jarige Angelo Wensing mag de spits afbijten. De man komt speciaal uit Nederland om een programma te presenteren op het Caribische eiland. Op welke tijden hij te horen zal zijn, is nog niet bekend. Het is de bedoeling dat HITradio 915 een strakke hitzender blijft. 

De stem van Angelo Wensing (foto’s onderaan) zal voornamelijk in korte, strakke presentaties te horen zijn. De keuze voor Wensing voelt volgens station manager Maarten Schakel als de juiste: “We denken dat we iedereen nóg meer een plezier te kunnen doen, als we wat inhoud toevoegen, in een strak jasje en op de juiste momenten, zodat luisteraars lekker in de flow van de muziek kunnen blijven. Denk daarbij aan prijzenacties, interviews met bekende artiesten, een sterke link met het uitgaansleven en thema’s die spelen onder jongeren.”

Wensing zelf kan niet wachten om te beginnen: “Iedere dag radio maken, aan de slag gaan met online content en ook nog eens flirten met live evenementen. Dat is waar ik me het liefst mee bezig houd. De lekkerste hits draaien en ook serieus bezig gaan met het verder uitbouwen van een supertof en interactief radiostation, ik kijk er enorm naar uit.”

In Nederland was Wensing behalve bij Talpa’s XM ook te horen bij de streekomroep ZO!34 uit Emmen en runde hij zijn eigen evenementenbureau. (Radiofreak)

° Luister hier naar Angelo Wensing bij Soundcloud.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Rick
Rick
1 oktober 2021 - 17:28 17:28

Zeg maar gerust het 4e Nederlandstalige station op Curacao. Radio Hoyer 2 op FM 105.1 is samen met Radio Hoyer 1 (Papiaments) zo’n beetje het oudste station op het eiland.

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx