RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

CIM publiceerde de nieuwe radioluistercijfers

Juli is rapporten-maand. CIM doet daar gretig aan mee en publiceert vandaag de meest recente luistercijfers. De diverse radiostations die aan dit onderzoek deelnamen zetten inmiddels hun persdiensten aan het werk, waarna de (obligate) commentaren de wereld werden ingestuurd. Omdat de omroepen hun cijfers al sinds gisteren kennen, hadden ze ook ruim de tijd om hun reacties te wikken en te wegen.

Omdat met cijfers alles te verdedigen valt, werd ook nu weer door iedereen naar de meest positieve insteek gezocht om de al dan niet tegenvallende cijfers te verklaren. U bent er inmiddels aan gewoon: ‘In deze of gene of nog een andere doelgroep was er een stijging te noteren’. PR-mensen worden goed betaald, kennen hun stiel en weten hoe ze iets verkocht (proberen te) krijgen.

U kan een kijkje nemen in de onbewerkte resultaten. Voor een diepe analyse is het nog te vroeg. Wijzelf kennen de cijfers immers pas sinds een paar uur. Net als u bekijken we de rapporten en eveneens net als u, vormen we er later een mening over. Die houdt u in ieder geval nog van ons te goed.

TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx