RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Chérie: A jingle package to cherish (audio)

Chérie, de Waalse zender met het Soft AC-format heeft zopas z’n vormgeving aangepast. Het Hilversumse PURE Jingles, tekende voor de productie. Cherie’s programmering is op maat gemaakt voor jonge volwassenen tussen de 25 en 45 die het haastige ritme van hun leven willen vertragen. Chill, smooth en easy-listening. Dit is ook duidelijk te horen in hun slogan ‘Chérir la vie en musique’ (Cherishing Life in Music).

Chérie, een onderdeel van de Belgische NGroup (Nostalgie, Nostalgie+ en NRJ), is de neef van het Franse Chérie FM, weliswaar met een specifieke strategie en positionering voor de Belgische radiomarkt. Chérie (voorheen Chérie FM) verscheen voor het eerst in 1990 in de Belgische ether om opnieuw te verdwijnen in 2008, omdat men geen licentie meer kreeg. In 2015 was er de come back als webradio en sinds het najaar van 2019 is het station in heel Wallonië en Brussel ook te beluisteren via DAB+.

Lydwine Derny (brandmanager): “Als pop-soft format willen we dit ontspannende gevoel verzoenen met nieuwe muziektrends, die PURE Jingles perfect heeft begrepen. Het is ook heel belangrijk dat ons merk- en format terugkeert in onze beeldvorming. Het geluidsontwerp van PURE is een groot deel van de identiteit van onze zender. Ze hebben aan de hand van inspiratiesporen gewerkt en hele goede creatieve voorstellen gedaan. Het team weet heel goed wat het doet, kijkt altijd uit naar feedback en handelt het snel en gemakkelijk af. We waren ook uitgenodigd om de vocale sessie bij te wonen, wat een groot genoegen was. Efficiënt in een ontspannen sfeer.”


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx