RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Cauet langer bij NRJ France (video)

De kogel is door de kerk. Sebastien Cauet verlengde zijn contract met NRJ voor drie jaar. De directie maakte het vervolg van hun samenwerking in een kort perscommuniqué bekend. Dat beide partijen snel tot een overeenkomst kwamen, was het gevolg van een diepgaande evaluatie van de luistercijfers. 

Met een gemiddelde van 389.000 luisteraars, sinds begin dit jaar tot en met 18 maart jongstleden, de datum waarop het coronavirus ook in Frankrijk genadeloos te keer ging, toonde de raad van bestuur zich meer dan tevreden. Dit ondanks een in de media enigszins opgeklopte rel met zangeres Angèle.

De Brusselse wilde – helemaal terecht – niet deelnemen aan een veiling van een object voor de slachtoffers van corona omdat ze reeds anoniem schenkingen had verricht. Cauet reageerde daarop als door een bij gestoken en veegde haar publiekelijk de mantel uit.

Het incident ligt inmiddels in het verleden en Cauet’s humor en zijn rechtlijnige manier van aanpakken, werden verder meer dan gesmaakt. De bevredigende luistercijfers zijn het beste bewijs. Meer nog: hij kreeg er een uur zendtijd bij en is nu te horen van maandag tot vrijdag tussen 16:00 en 20:00 uur. Goed nieuws dus voor de fans die de zomervakantie kunnen beginnen met één zekerheid: Cauet die na een onderbreking van een anderhalve maand terugkeert op 24 augustus. (FVM)


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx