RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
Heynen

Carnavalsradio Oilsjt Mjoezik nu ook op FM

Op vrijdag 18 november trekt carnavalsradio Oilsjt Mjoezik alle registers open voor het carnavalsseizoen 2022-2023.  Ruime twintig medewerkers dragen voor en achter de schermen hun steentje bij. Oilsjt Mjoezik vult het digitale project nu aan met drie maanden lang uitzendingen via FM en dat de klok rond.

“Wij starten traditioneel drie maanden voor het grote feest, en gaan deze keer voor een volksfeest zonder corona zorgen. Het harde werken en vooral de creatieve concepten zorgen ook deze editie voor originele programma’s en niet zomaar plaatjes af – en aankondigen,” legt Bart Van den Borre uit.

De aanvulling via FM maakt het mogelijk dat iedereen op zijn of haar manier kan luisteren. “Digitaal is de nieuwe radionorm en natuurlijk ook DAB+ maar wie daar nog niet aan toe is, kan nu meteen via de klassieke FM frequentie (105.1 FM) alles volgen”,  voegt Peter Van den Bossche er aan toe.

Aalst kent een rijke radiogeschiedenis en is al vaak pionier geweest. Oilsjt Mjoezik wil op een originele manier de carnavalclimax opbouwen. “Dat kan natuurlijk want er zijn honderden degelijke carnavalsnummers. Humor en satire zitten ook doorspekt doorheen de programma’s. We hebben daar de mensen voor, maar willen de hele stad daarbij betrekken! Iedereen ‘echt beroemd’ via de Interactiviteit met de inwoners van deze stad. En nog dit: het stopt niet na carnaval”.

De radio die in deze moeilijke tijden de middenstand wil ondersteunen, huist ook dit seizoen in de studio in de Pieter van Aelst gaanderij, de perfecte uitvalsbasis.  “Wij willen ervoor zorgen dat de luisteraars shoppen en kopen in de stad, ” aldus nog Bart. Op zaterdag 4 februari is iedereen welkom op de Nacht van in het Forum. (BVP – Bericht: Persregio Dender)

° Foto bovenaan: Het team van Oilsjt Mjoezik 2022


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Dimitri
Dimitri
17 november 2022 - 11:59 11:59

Ik zag daar aan hun raam ook het logo van Stadsradio Vlaanderen hangen. Zoeken ze daar in Mechelen van dit ook nog een graantje mee te nemen?

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx