RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Business AM lanceert Young Lab: jonge denkers, grote impact

Business AM, de intussen bijna drie maanden jonge digitale talkradio, kondigt de lancering aan van “Young Lab”, een nieuw radioprogramma dat jongeren de kans geeft om te laten zien wat ze in huis hebben en zich te ontplooien tot de leiders van morgen.

“Het innovatieve radioformat is ontworpen om de stemmen van studenten, pas afgestudeerden en kersverse starters te versterken”, klinkt het. “Het laat hen toe om hun meningen over actuele thema’s te delen en de status quo te doorbreken met hun frisse inzichten. Kortom dé kans voor jonge denkers om te laten zien wat ze in huis hebben, terwijl ze waardevolle inzichten bieden die een bron van inspiratie kunnen zijn voor ondernemers.”

Vanaf maandag 3 april brengt “Young Lab” elke week een inspirerende discussie van een uur tussen vier gedreven studenten en starters. Twee van de deelnemers leiden het gesprek in goede banen, terwijl alle deelnemers hun creativiteit, kennis en vernieuwende ideeën delen over een mix van actuele thema’s.

Student Mauro Pauwels, die deelneemt aan het programma zegt: “Young Lab biedt ons een platform om onze ideeën en meningen te delen met een breed publiek. Het is een unieke kans om te laten zien wat onze generatie te bieden heeft en om bij te dragen aan belangrijke maatschappelijke discussies.”

“Deze jongeren brengen een nieuwe wind naar het radiolandschap”, zegt John De Wever, marketing director van Business AM. “We zijn ervan overtuigd dat Young Lab een waardevolle aanvulling wordt op ons programma-aanbod. Het stelt ons in staat om een frisse en innovatieve kijk op actuele thema’s te bieden en helpt ondernemers te begrijpen wat er leeft bij deze nieuwe generatie. We kijken uit naar de impact die deze jonge denkers zullen hebben op ons publiek.”

  • Young Lab is te beluisteren elke maandag om 13 uur op Business AM via DAB+ en de website www.businessam.be.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

3 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Peter V
Peter V
30 maart 2023 - 16:25 16:25

Geluisterd vanochtend en zit goed in elkaar. Weinigen durven zich hier aan te wagen! Talkradio! Wel fan van die ene presentator maar wie is dat?

PVM
PVM
30 maart 2023 - 21:13 21:13
Antwoord aan  Peter V

Op hun site kan je de info vinden over hun programma’s en presentatoren.

PVM
PVM
28 maart 2023 - 20:06 20:06

Hopelijk kunnen we het ook online herbeluisteren want niet iedereen is in de mogelijkheid om dit uur te luisteren.

Don`t copy text!
3
0
Deel hier gerust uw gedachtenx