RadioVisie

  • .
    .

Business AM heeft nieuwe marketing directeur

MediaNation, het bedrijf achter de Vlaamse nieuwszender/nieuwssite Business AMNewsmonkey en Gezond.be, heeft John De Wever aangetrokken als nieuwe marketing director. Hij brengt flink wat bagage mee aan ervaring in marketing en communicatie. Hij zal tegelijk verantwoordelijk zijn voor de groei van Business AM (nieuwssite én radiokanaal). Business AM focust 24/7 op zakelijk nieuws.

De Wever wordt verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketingstrategie. Hij werkte eerder als zelfstandig consultant voor The Cookware Company, met als klanten onder andere Samsung en Proximus, bureaus (Emakina & The Reference) en media/uitgeverijen (Standaard Boekhandel, Uitgeverij Lannoo).

Als marketing director zal hij straks nauw samenwerken met het managementteam om initiatieven te ontwikkelen die het aantal lezers en luisteraars verder moeten toenemen alsook om waarde te creëren voor adverteerders.

“Ik vind het een bijzonder uitdagende en boeiende opdracht om de marketingactiviteiten voor Business AM te leiden,” aldus John De Wever. “Ik geloof dat Business AM een groot potentieel heeft om een toonaangevend nieuwsmedium in zijn niche te worden.”

Tom Van Doorslaer (Chief Commecial Officer bij MediaNataion) is enthousiast over de samenwerking. “We zijn heel verheugd om iemand als John aan boord te hebben”, verklaart hij. 

“Zijn enthousiasme voor het project, alsook zijn ervaring bij zowel toonaangevende merken als uitgeverijen, zullen ons ongetwijfeld helpen om ons verder in te markt te zetten als een uitdager binnen de economische nieuwsmedia.”


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx