RadioVisie

  • .
    .

Britse deejay in zak en as na eten van ei (ter waarde van 10.000 pond)

Roman Kemp, de ochtendjock van het Britse Capital, kwam gisteren wereldwijd in het nieuws zonder dat het initieel zijn bedoeling was. Althans toch niet op die manier. Tijdens zijn breakfastshow speelde hij een chocolade-ei naar binnen met een waarde van 10.000 Britse pond. In eerste instantie had hij zelf niks in de gaten, getuige zij enthousiaste posting op Twitter.

What is this??? Half white half milk chocolate?, konden zijn ruim driehonderdduizend volgers lezen. Met zoveel ‘fans’ bestaat uiteraard het risico dat er altijd eentje de slimste van de klas is. Er waren zelf heel veel slimmeriken die er hem al heel snel op wezen dat zijn ‘eitje’ een bijzonder paasei was in een wedstrijd van het bedrijf Creme Eggs.

Enkele tientallen exemplaren werden verstopt in winkels over het hele land. Wie er eentje vindt wint een bedrag van vijf of tienduizend Britse pond. De vinder moet een telefoonnummer bellen dat op de achterzijde van de wikkel staat. Waarna ook een foto van het complete ei moet ingestuurd worden. Maar Kemp had zijn portie al opgegeten vooraleer hij erachter kwam. Het is onduidelijk of hij nu nog in aanmerking komt voor een prijs.

Sommigen dachten dat de presentator een grap uithaalde, maar Kemp bezwoer dat dit niet het geval was. Feit is dat Creme Eggs er een pak gratis reclame bij kreeg.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx