RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Brandy Jingles geven Champagne FM extra sprankels

Champagne fm positioneert zich meer dan ooit als ‘La radio pop’ in de regio Champagne-Ardenne (Frankrijk). En voor de extra auditieve sprankel rekenen ze op Brandy Jingles. De Belgische audiodesigners creëerden een nieuw en herkenbaar sonic logo dat zijn stempel drukt op het pakket van elf jingles en de nieuwsvormgeving.

Champagne fm is het derde Franse station van de groep Rossel Radio dat kiest voor sonic design van de Brusselaars. Eerder kregen ook Contact FM en RDL een auditieve make over. Het Franse team selecteerde basistracks uit de brede cataloog van Brandy. Elke track kreeg een remake op maat van het merk met een aangepast logo en catchy vocals. De jingles passen perfect bij de sfeer die het station uitstraalt: optimistisch, levendig en vertrouwd.

We zijn blij om met Champagne fm te kunnen samenwerken” zegt Diederik Decraene, managing director bij Brandy. “Het station zocht onder meer een efficiënte manier om zijn nieuwe claim “La radio pop” in de markt te zetten. Met deze branding zal het er in een mum van tijd in slagen om zijn luisteraars daarmee vertrouwd te maken”.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx