RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Brandy-contract met Contact

BRANDY, de Brusselse jingle-producent is behoorlijk in het nieuws de voorbije dagen. Gekozen om de vormgeving van het VTM Nieuws te bedenken en nog maar pas een deal gesloten met het Amerikaanse WNIC uit Detroit, is er alweer een nieuw contract getekend. Dit keer met Radio Contact, de marktleider in Franstalig België. Samen met Bel RTL maken ze deel uit van de RTL Group.

Radio Contact viert zijn veertigste verjaardag én het marktleiderschap in Franstalig België met een complete vormgeving-make over. BRANDY werd gekozen als nieuwe imaging partner. Vijftien nieuwe jingles, een catchy top of hour en service beds voor nieuws, weer en verkeer zijn het eerste resultaat van dit partnership.

Radio Contact is sinds eind vorig jaar met een marktaandeel van bijna 16% de best beluisterde radio in het zuiden van België. Dat dit station dat deel uitmaakt van de RTL groep nu samenwerkt met BRANDY is geen toeval. “We willen de lat steeds hoger leggen, zowel creatief als strategisch. Wij zijn dan ook erg blij dat we kunnen samenwerken met de leading radio van Franstalig België, onze Brusselse buren bovendien” zegt Diederik Decraene, senior consultant bij Brandy.

Justin Douilliez, directeur productie bij Radio Contact is fier met het gerealiseerde werk: “BRANDY heeft ons in elke fase van de productie verrast met de kracht van hun voorstellen. Deze nieuwe vormgeving weerspiegelt 100% ons DNA: persoonlijkheid, creativiteit en modern.”


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx