RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Brandy: 2 nieuwe gezichten (en talenten)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De Brussels jingle-producent Brandy is uitgebreid met twee nieuwe gezichten. Jeroen Depauw (foto bovenaan – rechts) is sinds enkele maanden aan de slag als Audioproducer. En Willem Langlet (foto bovenaan – links) start als Music Production Manager. Met dit duo wil het branding agency zijn internationale reputatie op vlak van sonic branding verstevigen.

Brandy creëert en produceert al enkele decennia sonic branding voor onder andere Qmusic, Radio Contact, MNM, Musiq’3, Joe, Willy, VTM en HLN in België. Maar ook tientallen Europese mediabrands doen er een beroep op. Voornamelijk op radiostations in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland en Nederland is vormgeving te horen die in België werd geproduceerd.

“De mediawereld ondergaat een enorme transformatie. Sterke mediabrands willen zich onderscheiden en vinden in Brandy de juiste partner om dat te realiseren. We groeien momenteel sterk in België maar we koesteren ook mooie internationale ambities. En die gaan we aan met twee toptalenten” vertelt Diederik Decraene, managing director bij Brandy.

Audioproducer Jeroen Depauw wil zich na zijn passage bij het content marketingbureau The Fat Lady voor de volle honderd procent op klank concentreren. Na enkele maanden is hij uitgegroeid tot een vaste waarde. “Het is kicken als ik besef dat ons werk elke dag door miljoenen mensen in heel de wereld wordt beluisterd”, steekt Jeroen zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.

Samen met creatief directeur Tom Van der Biest vormt Willem Langlet vanaf nu een team. Willem gaat als Music Production Manager de muzikale projecten van Brandy begeleiden en sturen. Na zijn muzikale scholing en ervaring met enkele Belgische topartiesten als Axelle Red en Emma Bale kan hij nu verder kleur geven aan de sonic identity van internationale mediabrands.

° Brandy


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Brussels Brandy laat LFM glanzen (audio)

LFM, het grootste Franstalige commerciële radiostation in Zwitserland, heeft een Belgische bedrijf gekozen als nieuwe Lees verder

Extra Brandy power voor Contact FM (audio)

Contact FM, de grootste onafhankelijke radio ten noorden van Parijs, is het nieuwe seizoen ingezet Lees verder

Detroitse radio ging shoppen bij Brandy (video)

De populaire ochtendshow van het toch wel legendarische radiostation WNIC in Detroit kreeg een imagingupdate. Lees verder

Brandy-contract met Contact

BRANDY, de Brusselse jingle-producent is behoorlijk in het nieuws de voorbije dagen. Gekozen om de Lees verder

Blad 1512: Ken Siereveld, Aurélie Boffé, Stefan Stasse

• Ken Siereveld maakt dj-debuut bij NRJ • Belfius Persprijs voor de VRT-podcast 'Snapt ge Lees verder

Blad 1506: Voicemod, TIPIK, GOD Radio

• Voicemod: spreek eens met een andere stem • PURE stak TIPIK in een nieuw Lees verder

Blad 1502: Jessie De Caluwe, Henk Pool, Findaway

• Cath Luyten op bezoek bij 'buurman' Jessie De Caluwe • De heel erg jaren Lees verder

Blad 1499: Niels, Chaima, Ferry en Gerard (audio)

• Niels praatte zijn mond voorbij in de MNM-ochtend • Ferry leverde nieuwe lading Mi Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
1 Reactie
Inline feedback
Bekijk alle reacties
PVM
PVM
2 juli 2021 - 22:06 22:06

Toen ik, ook al zoveel jaren geleden medewerker was van radio Uilenspiegel in Roeselare hebben we diverse radiospots en ook jingles laten maken bij Temple of Tune. Nu vraag ik me gewoon af of deze firma nog bestaat. Ja, er is een website maar is die firma nog actief bezig. Ik vraag dit gewoon uit nieuwsgierigheid!

Don`t copy text!
1
0
Deel hier gerust uw gedachtenx