RadioVisie

  • .
    .
Heynen

BNL verwelkomt Les Copines

BNL heeft alweer bijzonder nieuws te melden want liefst drie dames vervoegen op zondagnamiddag het team van de zender die sinds april muziek uit de lage landen centraal zet. Eentje van het trio draait al jaren mee en pakt recent een hit én nieuw liefdesgeluk: Isabelle A. Eentje kan zeggen dat ze een tijdlang de tv-vrouw geweest is van Philippe Geubels: Helle Vanderheyden. En nog eentje zorgt voor de discipline door haar ervaring in de buurtpolitie: Ianthe Tavernier.

Samen gaan ze door het leven als Les Copines, een cover- en feestband die uit de grond werd gestampt door Isabelle A. Samen met haar partners-in-crime Ianthe Tavernier en Helle Vanderheyden maakte ze van Les Copines een gevestigde waarde voor feesten en festivals groot en klein.

BNL zet met het binnenhalen van het damestrio de uitgestippelde lijn verder: een team presentatoren en presentatrices die als geen ander Vlaamse muziek en Belgische producties vertegenwoordigen en presenteren.

Stéphanie Meire (BNL public relations): “We zijn ontzettend trots dat we drie charmante zangeressen mogen verwelkomen. De cohesie tussen het trio, het enthousiasme als je Les Copines bezig ziet en de gedrevenheid waarmee ze hun publiek willen entertainen is helemaal BNL. Ook de eenheid op het podium siert het drietal en komt overeen met wat er in ons team merkbaar is. Kortom BNL en Les Copines dat is ‘the perfect match’! Dat de drie sympathieke meiden voortaan andere artiesten en interessante gasten uitnodigen voor onze liveshow op zondagnamiddag is toch helemaal te gek. Een zalige zondag boordevol gezelligheid? Dat is vanaf zondag 14 juni 15u OP VISITE met Les Copines!”

Zes gasten

De eerste uitzending vanuit Weinebrugge in St Michiels Brugge staat zondagmiddag 14 juni gepland. Topchef Tim Boury is van de partij, de dames praten met Jean-Marie Dedecker over de kust, corona en Middelkerke en voorts komt gezondheidskoningin Sonja Kimpen op visite. Meezingen kunnen de luisteraars met onder meer Wim Soutaer, Kurt “Biezebaze” Burgelman en Wim Leys.


Heynen
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx