RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

BNL: Frank Galan met sombrero achter de microfoon

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

BNL heeft z’n team presentatoren opnieuw uitgebreid, na Lennart Creël uit de radiowereld, vorige week, werd opnieuw iemand gezocht en gevonden in de Vlaamse showbizz: Frank Galan. Zanger van eigen bodem, nooit verlegen om z’n voorliefde voor Spanje te etaleren.

Vanaf 5 juli zet hij wekelijks op de zondagavond (20:00-22:00 uur), de uitgestippelde muzikale lijnen verder tijdens’ BNL Sombrero’, met songs van eigen bodem die een zomers en vaak zuiders tintje hebben. Originele nummers of bewerkingen, liedjes als ‘Que viva la vida’, ‘Put on our White Sombrero’, ‘Dança de Coracao’, ‘Siete Rosas Siete Besos’ maar ook pakweg ‘Het Werd Zomer’ en ‘Hey Nah Nah Nah’ komen voorbij. 

Frank Galan: “BNL staat voor muziek van eigen bodem én Nederlandstalig. Het is mijn bedoeling om tijdens de zomermaanden te bewijzen dat we in Vlaanderen en Nederland ook veel zomers getinte muziek met een hoog ‘sensación de caramba‘ hebben. En nu we met z’n allen nog meer aan de eigen kust, in de Ardennen, in de eigen tuin of bij de buren de vuren aansteken voor een lekkere ouderwetse barbecue, selecteer ik ze maar al te graag en presenteer ik ze met de nodige ‘toque de sombrero‘.”

Stéphanie Meire (public relations): “We kregen de afgelopen weken ontzettend fijne reacties binnen over het feit dat we dag in dag uit dàt brengen waar we in Vlaanderen fier op mogen zijn. En die lijn trekken we verder. Frank staat immers gekend voor muziek met zuiderse invloeden en is onze perfecte gastheer voor een avond boordevol sfeervolle liedjes. Wie weet trekken we weldra wel doorheen het land met de BNL Sombrero Show met Frank als onze ‘torero’ op een feest, in een muzikaal gevecht met de barbecue!” 


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

2 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Hugo Verheyen
Hugo Verheyen
6 juli 2020 - 15:41 15:41

Fijn dat jullie elke keer grote aandacht besteden aan nieuwe stemmen bij BNL, maar waarom zeggen jullie niets over wie er allemaal al weg is op die korte periode ? Al meer dan een maand geen Bart De Jonge meer en sinds kort ook geen Ilse De Vis, Denny Coussement en Alain Colpaert meer blijkbaar… Wat is er aan de hand ?

Kris Van Ursel
Kris Van Ursel
7 juli 2020 - 08:24 08:24
Antwoord aan  Hugo Verheyen

Ze zijn Foetsie

Don`t copy text!
2
0
Deel hier gerust uw gedachtenx