RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Blad 953: Arrow Bluesbox, Tomas & Siska, Dan Bongino

Arrow Bluesbox Radio telt tot 250

Voor de bluesliefhebbers is er dit weekend (30 en 31 oktober) de eerste editie van de Arrow Bluesbox 250, een lijst met de beste blues, bluesrock, America en country, gekozen door de luisteraars van Arrow Bluesbox Radio. Dit digitale zusje van Arrow bestaat nu 1 jaar en zendt online uit op www.arrowbluesrock.nl, waar ook het Arrow Bluesrock videokanaal is te zien. Het station is voorts te ontvangen op DAB+ in de Randstad en Regio Eindhoven. Sinds kort vind je deze zender trouwens eveneens op TuneIn. Ad Ossendrijver, founder en CEO, is erg blij met het resultaat van Arrow Bluesbox 250. “Dit format is nieuw voor Nederland, het is gewaagd, maar gelukkig begrijpen de echte muziekliefhebbers het want er is een prachtige lijst ontstaan.” Luisteraars kunnen een gitaar of drumstel winnen door mee te doen aan de win-actie met de Arrow Rattlesnake.

Einde van een StuBru-koppel

Tomas De Soete (45) en Siska Schoeters (39) (foto boven) zetten na veertien jaar een punt achter hun relatie, zo maakten ze gisteravond bekend via hun sociale media. Het koppel heeft twee kinderen samen en leerde elkaar kennen tijdens de Glazen Huis-actie van Studio Brussel. De vlam sloeg over in 2008, maar een jaar eerder zaten ze ook al een keer samen in het Glazen Huis, toen nog met Peter Van de Veire. Hun relatie werd doorheen de jaren voer voor de boekskes, al bleven ze steeds een a-typisch showbizzkoppel. “Het was een hevige liefde, we hebben hard gelachen, hard gehuild, hard geleefd en alles gegeven voor elkaar wat we konden. Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen. Bedankt om ons onze rust te gunnen.”

Dan Bongino op ramkoers met Cumulus Media

In april zette de syndicator Westwood One, eigendom van Cumulus Media, de Dan Bongino Show in de Amerikaanse radiomarkt. Daarmee hoopte de radiogroep, na het overlijden van Rush Limbaugh in februari, een graantje mee te pikken in de markt van de rechtsconservatieve talkradio. Maar zes maanden later zit er al een flink haar in de boter in de relatie tussen Cumulus Media en Bongino, die een voormalig geheim agent is. Zo kant Bongino zich hevig tegen de verplichte vaccinatie die Cumulus Media eist van alle medewerkers. De twee kwamen nog niet tot een vergelijk en Bongino’s show, tussen 12 en 15 uur, draait intussen al enkele dagen op herhalingen. Nochtans is Bongino zelf gevaccineerd. Dat deed hij op aanraden van zijn artsen, omwille van zijn eigen medische achtergrond. Waarnemers menen dan ook dat Bongino dit incident op de spits drijft en dat hij in feite af wil van zijn radioshow, omdat hij drie uur per dag te veel vindt. Bongino heeft daarnaast nog een dagelijkse podcast van een uur. Die blijft intussen wel doorlopen en Bongino spaart daarin zijn werkgever niet.


Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 952: Sky Radio, Amazon Echo, Radio 2

• Ed Sheeran is perfecte muziek om bij te werken • Stemassistenten in de bres Lees verder

Blad 951: TOPradio, Bart van Leeuwen, NLO-streams (video)

• TOPradio verhuisde naar een hippe buurt • Fraaie archiefbeelden van Bart van Leeuwen • Lees verder

Blad 950: David Guetta, Nostalgie, Sena

• David Guetta is terug bij Radio 538 • Wallonië: een kerstman en een jackpot Lees verder

Blad 949: Radio 2, StuBru’s Nieuwe Lichting, Eva Koreman

• Radio 2 bouwt kerstdorp in Roeselare • StuBru warmt zich op voor tiende Nieuwe Lees verder

Blad 986: NPO 3FM, Sunlite, AccuRadio

• Toch publiek bij Nederlandse Glazen Huis • Digitale radio Sunlite ook te horen op Lees verder

Blad 985: Guus, Axelle en Nostalgie (audio)

• Guus Meeuwis kreeg ‘Top 4000 Oeuvre Award’ • Limburgse Axelle op Waalse Bel RTL Lees verder

Blad 984: NRJ, DPG Media en een ‘Wrapped feature’

De 21 jaar van NRJ in 2000 nummers Sommige radiostations willen weten welke muziek 'aller Lees verder

Blad 983: Erik, Tineke, Extra AM en Capital of Media (audio)

• Erik gaat Tineke vervangen en belooft verrassing • Verlengde crowdfundig van Extra AM • Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x