RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Blad 735: Fun radio, Enkaavee, TRL

  • En de winnaar krijgt een vakantiejob op de radio.
  • Ninoofse carnavalsradio houdt de ‘grote miniatuurstoet’.
  • The Night of Pleasure herleeft virtueel bij Radio TRL.

Mocht u toevallig een aardig woordje Frans spreken

Voor het vierde opeenvolgende jaar gaat FUN Radio via de actie ‘Fun Wants You’ op zoek naar nieuw talent. Dat is een wedstrijd waarbij presentatoren aan het grote publiek worden voorgesteld. Het doel? De zeldzame parel ontdekken die er aan de slag mag. Iedereen kan deelnemen. Vijf kandidaten waren geselecteerd, gecoacht en geadviseerd door FUN Radio. Ieder mag in de week van 1 maart een uur lang (15:00-16:00 uur) live presenteren. De luisteraars kunnen achteraf stemmen voor de presentator van hun keuze. Vrienden, familie en anderen mogen gemobiliseerd worden om de meeste stemmen te behalen. Die worden dan samengevoegd met de stemmen van de jury en de luisteraars. De winnaar mag tijdens de vakantie een programma op FUN Radio presenteren.

De Grote Miniatuurstoet van Enkaavee

De Ninovieters vieren komend weekend ondanks corona toch een beetje carnaval. De carnavalisten van online radio Enkaavee organiseren zondag 21 februari ‘de grote miniatuurstoet’. Een twintigtal Ninoofse carnavalsgroepen maakten een praalwagen in miniatuurformaat voor de minicarnavalsstoet die zondag digitaal zal uitrijden. Carnavalisten Glen Van Hooland en Gerrit Wyns riepen op 11 november de Ninoofse carnavalisten tijdens de liveshow vanuit het oud stadhuis op om een miniatuurcarnavalswagen te maken. De wagens mochten maximaal 150 cm lang, 70 cm breed en 80 cm hoog zijn. De oproep kreeg gehoor. In totaal zullen zondag 22 miniatuurwagens uitrijden, voorafgegaan door een reclamestoet. Vooraan in de stoet zit de prinsenwagen en prins Vitsken. Ook de wortel die dinsdag wordt verbrand tijdens de – eveneens digitale – wortelverbranding, is te bewonderen in het begin van de stoet. De ‘grote miniatuurstoet’ is zondag vanaf 14 uur te zien via www.enkaavee.be. Vanaf 13.30 uur kan je al de vorming van de stoet mee op de voet volgen.

Radio TRL laat ‘The Night of Pleasure’ herleven

In het Meetjesland schaart Radio TRL zich achter een (virtuele) comeback van The Night of Pleasure. In Assenede was The Night of Pleasure van 1996 tot 2009 dé referentie om te fuiven in het Meetjesland. Heel wat klinkende namen uit het Belgische dancewereldje kwamen toen langs: The Natural Born Dj’s, Fiocco, Zohra, The Oh!, Da Rick, Cisco Kid, MacKenzie, Milk Inc., Flesh & Bones, Sylver, Kate Ryan, Jessy, Lasgo, Ian Van Dahl. Nu slaan Radio TRL en Pleasure de handen in elkaar laten ze op zaterdag 20 februari het Meetjesland terug daveren op zijn grondvesten. Op de planning: Roulez Roulez (18 uur), Bolle (19 uur), Mario Van Vooren (20 uur), Jasper Beyst (21 uur), Semmer (22 uur) en vanaf 23 uur de TRL Teletijdmachine met The Night of Pleasure @ Betonwerken Van De Moere. Je kunt het geheel volgen via Youtube, via de FM-frequenties 105.6 en 106.9 in het Meetjesland of via de audiostream en app.

Radio TRL & Pleasure Presenteren : Pleasure On Air

Radio TRL en Pleasure slaan de handen in elkaar en gaan digitaal !We gaan het Meetjesland terug laten daveren op zijn grondvestenVanaf zaterdag 20 februari gaan we live met geluid & beeld!Zowel digitaal als op FM !Dit is de planning :18u Roulez Roulez19u Bolle20u Mario Van Vooren21u Jasper Beyst22u Semmer23u TRL Teletijdmachine met The Night of Pleasure @ Betonwerken Van De Moere !Met medewerking vanRadio TRLArgon AVmemories4later.beSound & light Dj BolleYoutube link : https://youtu.be/nsLI67O3H4kFm : 105.6 & 106.9 voor het MeetjeslandAudiostream : luister.radiotrl.be & app

Posted by Radio TRL on Friday, February 12, 2021

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 734: Radio Beach, mediajob, Zweden

De stream van Radio Beach is weer helemaal terug van weggeweest. Het kabinet Media heeft Lees verder

Blad 733: StuBru, No Radio & Klubradio

Waarom je de kapper nog moet uitstellen tot na 5 april. Nieuwe lokale radio laat Lees verder

Blad 732: NRJ Play, Waze, Texas-jingles (video)

Waalse NRJ Hits TV verdwijnt, NRJ Play verschijnt. In de file kun je nu luisteren Lees verder

Blad 731: Lo Radio, Vlaamse Ardennen 1 en Monique (video)

Een online-radio met een eigen stekje in een business center. Vlaamse Ardennen 1 lijft alweer Lees verder

Blad 986: NPO 3FM, Sunlite, AccuRadio

• Toch publiek bij Nederlandse Glazen Huis • Digitale radio Sunlite ook te horen op Lees verder

Blad 985: Guus, Axelle en Nostalgie (audio)

• Guus Meeuwis kreeg ‘Top 4000 Oeuvre Award’ • Limburgse Axelle op Waalse Bel RTL Lees verder

Blad 984: NRJ, DPG Media en een ‘Wrapped feature’

De 21 jaar van NRJ in 2000 nummers Sommige radiostations willen weten welke muziek 'aller Lees verder

Blad 983: Erik, Tineke, Extra AM en Capital of Media (audio)

• Erik gaat Tineke vervangen en belooft verrassing • Verlengde crowdfundig van Extra AM • Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx
()
x