RadioVisie

  • .
    .

Blad 535: RWL, Radio Report en Jurjen

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Berichtje uit eigen huis om mee te beginnen. Trouwe fans van de dagelijkse uploads bij Mixcloud, kunnen sinds vandaag sneller genieten van de rubriek ‘Het is vandaag…’, waarin radioprogramma’s van weleer (meestal uit de rijke zeezendergeschiedenis), een nieuw leven krijgen. In plaats van om 06:00 uur, kan u nu reeds vlak na middernacht terecht voor deze dagelijkse portie nostalgie.

Nationale trots wordt muzikaal ondersteund door RWL

Nu het op 11 en 21 juli aanstaande moeilijk wordt om uw nationale gevoelens in groep op straat te uiten, kan u gelukkig rekenen op de steun van bijvoorbeeld eventradio RWL die op beide dagen zorgt voor de muzikale leeuwen- of tricolore output. Op 11 juli worden Nederlandstalige liedjes gedraaid: van 00:00 tot 07:00 uur en van 19:00 tot 24:00 uur non-stop in de moedertaal. Van 07:00 tot 11:00 uur is er ‘RWL op Vlaamse wijze’. Luisteraars kunnen Vlaamse platen aanvragen via de website: de Facebookpagina of via email. Om 11:00 uur brengt Patrick Durant een Vlaams hitdossier en om 12:00 uur volgt de ‘Vlaamse hemelse lijst’. Vanaf 13:00 uur presenteren Jean-Paul en Rie de Nederlandstalige ‘Top 100 aller tijden’. Op 21 juli is er de Belgische dag. Te beluisteren via RWL-eventradio. (TB)

Het offshore radio verhaal in nieuwe hoofdstukken

In het nieuwe ‘Radio Report’ van juni 2020 staat Hans Knot uitgebreid stil bij het overlijden van A.J. Beirens op 25 juni 2020. Met heel veel mooie herinneringen uit de indrukwekkende mediacarrière van deze volbloed radiomaker. Verder is er de prachtig retro-artikel, waarin wordt teruggekeken naar de jaren ’70, geïllustreerd met een exclusieve foto (bovenaan), over Ronan O’Rahilly die na een lange stille periode, opnieuw boven water kwam dankzij Andy Archer en Dennis King. En er is een mooi verhaal over de ’35th Anniversary Offshore Reunion’ in 2002. Uiteraard er is nog meer, heel veel meer zelfs. U komt er vanzelf achter als u deze nieuwe editie (juni 2020) van het International Radio Report hier bekijkt. (Mediapages)

Radio Veronica: Waar hangt het bordje ‘Uitgang’?

Het gaat niet goed met Talpa. De medeonderneming van John de Mol krijgt corona-klappen. En het gaat ook niet goed met Radio Veronica, onderdeel van Talpa. Logisch gevolg; er moet bezuinigd worden. De tabula rasa was aangekondigd. Zij die vertrekken, struikelen haast over elkaar om het pand te verlaten. Dennis Hoebee kondigde vorige week al zijn vertrek aan, hij wordt nu gevolgd door Jurjen Gofers (foto). “Het is wel zo, zoals je ouders vroeger zeiden: Ik ben niet boos, ik ben alleen teleurgesteld. Ik vind het gewoon heel erg jammer, maar zowel Veronica als ik gaan op naar nieuwe dingen.” Gofers werkte sinds november 2011 bij Radio Veronica.


TVV Sound

Het Blad op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 534: Xavier, Eregalerij en Leen

Xavier krijgt hulp van petekind in de televisie-keuken van VIERHet is nog even wachten, maar Lees verder

Blad 533: Mi Amigo, PROS en SLAM! (video)

Beter dan het origineel: de Mi Amigo Top 50Ruimer dan weleer: het terras van Radio Lees verder

Blad 532: A.J. Beirens, Zomerhit en CIM

A.J nog één keer in de nacht. Straks bij webradio KL85Samen aftellen naar Zomerhit, om Lees verder

Blad 531: Muziek, A.J. en Bruzz (audio)

Echte zoektocht naar een lied, of zomaar bezigheidstherapie?A.J. Beirens nog één keer in zijn geliefde Lees verder

Blad 530: MNM, Lefto & Warmste Week (audio)

Het zomeraanbod (en iets meer) van MNM in vier pagina's (gratis)Lefto vindt zijn 'draai' niet Lees verder

Blad 529: Nostalgie, 538 en PROS

Het zomergevoel van Nostalgie Hitte slaat toe bij Radio 538 Wachten op het PROS-terras Om Lees verder

Blad 528: Heidi, Stefaan en rapporten

Nieuwe horizonten, of misschien niet? Het voordeel van zelf te kunnen kiezenPresentator op zoek naar Lees verder

Blad 527: M4d Radio, Leen en Radio 1

Een internetradiostation voor personen met dementie en hun verzorgersDoen wat u zó graag doet: radio Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx