RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .

Blad 501: id3, Radio 10 en 3FM (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Een Blad boordevol muziek. Enerzijds om zelf te ontdekken. Anderzijds muziek die u al langer kent en die in een lijst gegoten werd met een enigszins macaber kantje. Tot slot een radiostation dat ooit hoge toppen scheerde, maar nu het muziekformat bijstuurt in de hoop meer ‘klanten te lokken.

id3 helpt u in uw zoektocht naar uw eigen smaak

Radio was ooit het medium dat zowat in z’n eentje de bron en aanjager was van de populaire muziek. Maar dat was toén. Intussen is het internet geëvolueerd tot een waardige vervanger/opvolger/alternatief (schrappen wat niet van toepassing is voor u). U kan eindeloos verdwalen in uw ontdekkingstocht naar muziek. Tot u gaat twijfelen aan uw eigen voorkeur.  id3 belooft dat u op basis van enkele criteria nieuwe muziek kan ontdekken die u zou kunnen aanstaan. U kan bijvoorbeeld vertrekken van de artiesten die u graag beluistert. Maar we moeten bekennen dat de vermelde artiesten, op enkele uitzonderingen na, ons echt niets zeggen. Maar misschien behoort u wèl tot het doelpubliek? Hierlangs om te kiezen en te luisteren. (HVG)

Queen op nummer 1 in ‘Stars in Heaven Top 110’ 

‘Who Want’s To Live Forever’ van Queen staat op nummer 1 in de ‘Stars in Heaven Top 110’ van Radio 10, die vandaag donderdag 21 mei van start ging om 09:00 en nog tot 19:00 uur doorgaat. De hitlijst, die samengesteld is door luisteraars en voor het derde jaar op rij op Hemelvaartsdag wordt uitgezonden, is een eerbetoon aan overleden poplegendes als o.a. Avicii, Prince, George Michael, Michael Jackson en Amy Winehouse.  George Michael is de meest genoteerde artiest met acht noteringen. Ook Michael Jackson scoort goed met zeven noteringen. Prince maakt deze top drie compleet met zes noteringen. Bill Withers kreeg er twee. De complete lijst wacht hier. (BVP)

De publieke popzender nu ook letterlijk in beeld

Het getormenteerde NPO 3FM timmert al enkele weken aan een verhoopte comeback. Na een jarenlange steile terugval in marktaandeel werd begin april gestart met het uitwerken van de nieuwe plannen. Tim Perlin keerde terug naar het publieke jongerenstation, terwijl Frank van der Lende en Eva Koreman naar de middag verhuisden. Ook Roosmarijn Reijmer kwam terug terug om er de muziek te coördineren. Vorige week werd de nieuwe huisstijl, inclusief nieuw logo gelanceerd. En nu is men volop bezig met de promotie van die nieuwe identiteit. De televisie en social media steken daarbij een handje toe. Spotjes moeten snel duidelijk te maken waar de zender voor staat…  ‘Laat je horen!’ (TB)

3FM Merkfilm 30sec from Kreukvrij on Vimeo.


TVV Sound

Het Blad op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 500: Flor, Mi Amigo en Bingo

Afscheid van een monumentale sportverslaggever in het Waasland. Stadsradio Vlaanderen houdt een hemelvaarttraditie in ere. Lees verder

Blad 499: De Uitsprekerij, IBC en 3FM

Met een boek kan alles: er door bladeren, er aan ruiken, het lezen en er Lees verder

Blad 498: Radio 2, Radio Gator, Radio Minerva en TROS FM (video)

Als er dan toch moet worden gestemd, dan liefst zo snel mogelijk en op een Lees verder

Blad 497: Marc, Mol en Jingles

De riem gaat er weer even af. Niet de drukste week ooit in radioland en Lees verder

Blad 496: Westkust, SRV en Tess (video)

Retro: 15/5/1971: 22.50 uur: Drie duikers plaatsen in opdracht van de directie bij Radio Veronica Lees verder

Blad 495: Torfs, Vooiced, Restream & DAB+ (video)

'Blijven communiceren', is de boodschap en bij de radio doen ze dat uitstekend Een 'twitter' Lees verder

Blad 494: VRB, Streamitter, FM Goud, CodaMusic en Surface

Inwoners, verenigingen, handelaars... van Belsele krijgen het eerste en laatste woordNieuwe versie van portal voor Lees verder

Blad 493: Davy, Willy, Radio 2 & Radio 10 (video)

Covid-17 is een virus. Radiomaken is een microbe. Vraag het maar eens aan deze manHet Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx