RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
TVV Sound

Blad 378: NRJ, Neteland, Omroep MAX

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

NRJ biedt je de kans op een gratis citytrip mét concert van uw favoriete sterren, Omroep Neteland met nieuwe jingles en een zoektocht naar nieuwe medewerkers en een award voor de sterke man achter Omroep Max, ziehier het keuzemenu voor uw dagelijkse vieruurtje bij RadioVisie.

Belofte maakt schuld

Vorig jaar kondigde NRJ aan om in 2020 – en inmiddels zijn we daar – te starten met een NRJ Live Tour. “Muziek en de luisteraar staan bij ons centraal en daarom doen we niets liever dan die twee bij elkaar te brengen. Live en overal. Vanaf 20 januari gaan we nog een stap verder”, aldus het netwerk. Het idee is vrij eenvoudig: NRJ – het gaat om àlle zenders van deze Franse groep in Europa – organiseert concerten met wereldsterren in diverse Europese steden. Jonas Brothers, Dua Lipa, Harry Styles, Camilla Cabello, 5 Seconds of Summer en Taylor Swift. Ze treden op in Berlijn, Oslo, Parijs en Hamburg. Als onderdeel van de NRJ Group, mag ook de Vlaamse tak luisteraars laten deelnemen aan een wedstrijd waarvoor men sinds vandaag kan inschrijven via nrj.be. Vanaf maandag 20 januari wordt dan echt gespeeld voor deelname aan deze muzikale citytrip. NRJ zorgt voor vervoer, hotel en uiteraard de concerttickets.

Omroep Neteland in een nieuw (audio)jasje

Omroep Neteland, de regionale zender voor Herenthout, investeerde volgens HLN.be in een nieuwe soundprocessing, in nieuwe zendapparatuur én in een nieuw logo. “Alle audiofragmenten krijgen een eigenheid mee: het nieuws, het regionieuws, de vacatures en de regionale berichten die we omroepen. Ook is er een nieuw jinglepakket ingezongen”, zegt manager Martin Lieckens in Het Laatste Nieuws. Om al die nieuwigheden goed in de ether te krijgen, zoekt de zender vrijwilligers. “We zoeken mensen die vlot met de pen kunnen omgaan of regionale journalisten die erop uit trekken en mensen interviewen. Ook technisch aangelegde mensen of nieuwe presentatoren zijn welkom. Nieuwelingen worden opgeleid, dus is ervaring niet echt nodig.”

Omroep MAX-baas Jan Slagter ontvangt Media Oeuvre Award 2019

Jan Slagter, al 15 jaar de grote man achter de Nederlandse Omroep Max, kreeg vanochtend bij de koffie onaangekondigd media-icoon Joop van den Ende op bezoek voor de uitreiking van de Media Oeuvre Award 2019 (foto boven).  Die award is een jaarlijkse prijs van het vakmediaplatform Spreekbuis.nl. Omroep MAX is dit najaar exact 15 jaar op radio en televisie. “In deze onrustige tijden voor het publieke bestel weet hij met Omroep MAX op het gebied van ledenaantallen, kijkers en luisteraars een groei te laten zien. Het tijdschrift MAX Magazine is niet alleen het enige nog in oplage stijgende omroepblad, maar zelfs het snelst groeiende tijdschrift van Nederland”, aldus het juryrapport. “Slagter laat zien dat hij een onmisbare mediapersoonlijkheid is voor de omroepvereniging, het publieke bestel en de Nederlandse media-industrie.’, zegt jurylid Richard Otto, uitgever van Spreekbuis.nl.


Amptec

Het Blad op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 377: Bingo, Veronica en BNR Nieuwsradio (audio)

Klein reisje vandaag. Soms ligt het nieuws ook gewoon de deur op de loer. Zoals Lees verder

Blad 376: Lijst, afscheid, gasten & een stem (video)

Ook in het nieuwe jaar wordt nog geteld. Afgeteld zelfs. Minder prettig nieuws over een Lees verder

Blad 375: Willy, Hans en Evi (video)

Ook voor ons wordt het spannend. Is er morgen een aflevering van deze rubriek? Als Lees verder

Blad 374: Ruben, Jan, NPO1 en Tineke (audio & video)

Als u Jan van Willy's nog niet kent, dan zal dat niet lang meer duren, Lees verder

Blad 373: Danny, Melinda en Jeroen (audio)

De eerste en tegelijk ook alweer aflevering 373. Het gaat vooruit, razendsnel vooruit. Dat is Lees verder

Blad 372: DJ-transfers, storingen en Minerva (video)

Als de wereld blijft draaien, als iedereen zich aan de reguliere verwachtingen en andere exploten Lees verder

Blad 371: WDR , NRJ en Vlaamse Ardennen (video)

Een kleine wereldreis om deze laatste week van 2019 en tegelijk van het decennium mee Lees verder

Blad 370: Hasselt, Veronica & Vlaamse media (video)

Dan vertellen we gisteren iedereen dat we blij zijn dat we enkele dagen met vakantie Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx