RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Blad 373: Danny, Melinda en Jeroen (audio)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

De eerste en tegelijk ook alweer aflevering 373. Het gaat vooruit, razendsnel vooruit. Dat is ook het geval voor een oude bekende radioheld die destijds sterk bevriend was met een blauwe dolfijn. Ook aan de kust valt het radioleven niet stil en wordt en flink geïnvesteerd voor 2020, terwijl een presentator die niks meer hoeft te bewijzen, alsnog een come back maakt. Meer moet dat niet zijn voor vandaag…

Transfer voor DDB

Danny Verhulst, alias DDB of Danny De Bruyn hoeft geen introductie. Als programmadirecteur verdiende hij destijds reeds zijn nirvana als radiopionier bij Radio Contact Vlaanderen  De blauwe Dolfijn zou helaas een stille (politieke) dood sterven in de nillies. Danny gaat nu basketbalploeg de Kangoeroes uit Mechelen managen en maakt daarmee de overstap vanuit Okapi Aalstar. Hij zal binnen de club verantwoordelijk worden voor onder andere het commerciële luik, marketing, B2B, nieuwe business en events. Danny Verhulst woont al jaar en dag in de Aalsterse rand, toevallig of niet naast Ton Schipper, zijn oude Contact en FamilyRadio-collega. (TDN)

Melinda FM heeft tandje bijgestoken

Melinda FM, de kustradio die te beluisteren is van Oostende (107.8 FM) tot Nieuwpoort (107.2 FM) en redelijk ver daarbuiten (er zijn geen bergen aan de kust, nietwaar), heeft z’n zoveelste nieuwe adem gevonden. Het nieuwe jaar is alvast ingegaan met een compleet nieuw jingle-pakket dat werd geproduceerd door Pors Impact Creative uit het Nederlandse Geldrop. Geen onbekenden in Vlaanderen, want dit bedrijf zette eerder ook al de professionele schouders onder de pakketten voor ZOE, Noorderkempen en Star. De West-Vlaamse kustploeg laat het trouwens niet enkel bij een beter jingle-pakket, want er zal in dit nieuwe jaar ook gebruikt gemaakt worden van de nieuwsdienst van Belga. Plus heeft Melinda FM – zeg voortaan nooit meer Radio Melinda – een nieuwe website mét stream(MD)

TOP-dj is terug van (nooit) weggeweest

Omdat alles terugkomt, kon ook radiomaker Jeroen Gorus er niet onderuit. Eén van de sterkhouders van TOPradio, was er eind 2017 gestopt. Nu opnieuw te horen op maan-, woens- en vrijdag (09:00-12:00 uur). Omdat we gezond nieuwsgierig zijn, wilden we er uiteraard meer van weten. “Ja, ik ga weer een bescheiden bijdrage leveren daar. Ik ben nooit echt weggeweest, maar nu zit er opnieuw iets meer regelmaat in. Fijn om te zien dat de zender stilaan maar zeker weer recht krabbelt, na de uppercut van zowat precies twee jaar geleden.” Waarmee Jeroen doelt op het verlies van de FM-licentie, de vaudeville met en rond Hit!, waarna TOP toch weer verder kon op FM, omdat toenmalige minister van Media Sven Gatz, de Hit!-licentie weer introk. (TB)


Het Blad op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 372: DJ-transfers, storingen en Minerva (video)

Als de wereld blijft draaien, als iedereen zich aan de reguliere verwachtingen en andere exploten Lees verder

Blad 371: WDR , NRJ en Vlaamse Ardennen (video)

Een kleine wereldreis om deze laatste week van 2019 en tegelijk van het decennium mee Lees verder

Blad 370: Hasselt, Veronica & Vlaamse media (video)

Dan vertellen we gisteren iedereen dat we blij zijn dat we enkele dagen met vakantie Lees verder

Blad 369: DPG Media, hoorspelen en jingles (video)

Et voilà, dit is alweer het laatste Blad voor deze week. Het doet best deugd Lees verder

Blad 368: Offshore, piraten, MNM en Musica FM

Zeezenders hadden blijkbaar een speciale band met kerstmis. Om aan het grote avontuur te beginnen Lees verder

Blad 367: 360° Audio, Ann & Born (video)

Morgen mogen we overal de restjes 'middernachtmiswijn' (leuk woord overigens) gaan verzamelen in de Vlaamse Lees verder

Blad 366: Leen, gratis muziek en dé Top 2000 (audio & video)

Ook RadioVisie ontsnapt er niet aan. Na een memorabele jaargang - tot op heden 2485 Lees verder

Blad 365: Hitprofessor, hitlijst, hit tout court (video)

Visionairs waren het niet, doemdenkers kennelijk wel. Britten zijn altijd al rare vogels geweest natuurlijk. Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx