RadioVisie

  • .
    .

Blad 357: Edwin, Proximus, Ronan en Qmusic

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Omdat we niet helemaal zeker zijn dat er morgen een editie van Het Blad verschijnt, hebben we er vandaag alvast één extra bericht ingestopt. Zondag zijn we er wel. Toch even afkloppen. Al is dit in deze digitale tijden ook al niet meer zo eenvoudig!

Hij heeft ze voor het uitkiezen

Edwin Evers, Neerlands radio-icoon bij leven en welzijn en veruit de populairste radiomaker van de voorbije decennia aldaar, presenteert van 16 tot en met 20 december iedere werkdag van 14:00 tot 16:00 uur de ‘Top 4000’ op Radio 10. Gerard Ekdom van 10 vroeg hem eind november in zijn radioprogramma of hij zin had om mee te doen met deze giga-lijst. Na een aantal optredens met zijn band in het buitenland liet Edwin laten weten daar graag op in te gaan. Ook zijn oud-sidekick Henk Blok is van de partij om het nieuws te lezen. De lijst met de vierduizend grootste hits aller tijden is sinds 4 december te horen op Radio 10. (IK)

Optie ‘helemaal geen reclame’ is niet voorzien

Proximus start binnenkort met gepersonaliseerde reclame op enkele Franstalige tv-zenders. De telecomoperator heeft daartoe een akkoord gesloten met RMB (Régie Média Belge), die onder meer reclame verkoopt voor de RTBF en het commerciële AB3. In Vlaanderen biedt Telenet adverteerders al de mogelijkheid om spotjes enkel te laten zien aan een specifieke groep, in Franstalig België werd dat model nog niet gecommercialiseerd. RMB mikt op een lancering in het eerste kwartaal van 2020. Adverteerders kunnen regionaal adverteren of een zeer specifieke doelgroep bereiken. Wie geen gerichte advertenties wil zien, kan dat aangeven via MyProximus of in de app van de provider, of via de interface op de decoder.

‘Strandfestivallijstje’ is helemaal klaar

Ochtend-DJ’s Herbert Bruynseels en Astrid Philips hebben vandaag dé topper bekend gemaakt voor de zevende editie van het Nostalgie Beach Festival, dat op zaterdag 8 augustus 2020 plaatsvindt in Middelkerke. Het gaat om de Ierse zanger Ronan Keating. Hij was in de nineties niet alleen de frontman van het zeer succesvolle Boyzone, maar ook de bezieler van het al bijna even populaire Westlife. Nadien scoorde Keating nog verschillende solohits. Eerder raakte bekend dat Roger Hodgson (ex-Supertramp) de affiche mee zal kleuren, net als het Britse DJ-duo Phats & Small. Ook The Stranglers staan op het festival, wellicht de laatste overblijvers van het punktijdperk. 

Op dit moment zullen ze al een eind opgeschoten zijn

En tot slot ook nog even afronden met de melding dat sinds deze ochtend bij Qmusic ‘De Favoriete 1000’, volledig gekozen door de luisteraars, is begonnen. Nog tot en met vrijdag 20 december te volgen. “We sluiten het decennium bijna af, dus willen we iets doen wat we nog nooit gedaan hebben. De Favoriete 1000 wordt een groot muzikaal feest met de hits van je leven, van vroeger tot nu. Onze luisteraars hebben gestemd op de nummers die iets voor hen betekenen of waar ze een goede herinnering aan hebben”, aldus Sam De Bruyn.


Het Blad op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 356: Bjorn, reclame, Lede, NPO 3FM (video)

Vlaamse reporter met de meest sonore stem doet het (prima) vanuit de VS Voel u Lees verder

Blad 355: Var, podcasts en Qmusic (video)

Aan de 'achterkant' van het medium radio is het hard werken om... radio te kunnen Lees verder

Blad 354: Jingles, Willy en Jeff (video)

Voor de prijs moet u het niet laten en u helpt er een fantastisch doel Lees verder

Blad 353: TuneIn, Radio 2, Kompas (video)

De clash der titanen onder de portals en de muziekuitgevers gaat verder Ketnet en Radio Lees verder

Blad 352: Joe, StuBru en een kerstboom (video)

Stelletje Gentenaars troefde vijf Australiërs en een Brit af. Met vlag en wimpel! Als u Lees verder

Blad 351: Elanden, een canon en een schreeuwer (video)

Publieke omroep gaat (weliswaar onbedoeld)... elanden behoeden voor ongelukken Geen idee wie het allemaal netjes Lees verder

Blad 350: Veronica, Casey Kasem en U2X Radio (video)

'Alles komt terug'. Het is en blijft een nobele gedachte, maar ook niet meer dan Lees verder

Blad 349 – Letterwoordeditie: SRV, AT, NRJ & VRM (video)

Beter te vroeg dan te laat, het is een mooie Vlaamse gedachte van een Vlaamse Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx