RadioVisie

  • .
    .

Blad 352: Joe, StuBru en een kerstboom (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

  • Stelletje Gentenaars troefde vijf Australiërs en een Brit af. Met vlag en wimpel!
  • Als u de files naar de hoofdstad erbij neemt, dan heb u misschien wel een nieuw baan
  • Nederlanders hebben niet de grootste, maar wel de hoogste. Of toch beide?Hij keek tevreden toe, hopelijk van hierboven

Hij keek tevreden toe van hierboven

En deze had u ook nog te goed. Een week lang, van maandag 2 tot vrijdag en met 6 december 2019, draaiden de Joe-dj’s in koppelvorm de vijfhonderd favoriete 90’s-platen van de luisteraars tijdens de Celebrate the 90’s Top 500. Vrijdagavond net voor 18:00 uur, terwijl Sinterklaas zich langzaam opwarmde voor zijn jaarlijkse daken- en schoorstenen-tocht werd de nieuwe nummer 1 bekend gemaakt: ‘Mia’ van Gorki. Meteen een heel fijn eerbetoon aan frontman Luc De Vos, die een week eerder, op vrijdag 29 november 2019 precies vijf jaar geleden en dus veel te vroeg stierf, 52 jaar jong. Op plekje 2 stond AC/DC met ‘Thunderstruck’ en op drie vonden we Robbie Williams met ‘Angels’, terug. De contrasten konden nauwelijks groter zijn. Mocht u ons dat willen vragen. Meer cijfers, titels en artiesten, kan u hier terugvinden(IK)

Witte muzikale raaf gezocht, die graag naar BXL rijdt 

Studio Brussel is op zoek naar iemand met een gefundeerde mening over muziek in het algemeen. Weet u alles over Tourist LeMC, Kanye West, Brihang tot Charlotte De Witte? Volgt u niet zomaar wat er al is, maar wilt u zelf dingen op de kaart zetten? Hebt u vooral veel goesting om aan de Reyerslaan bij de VRT te werken? Dan bent u misschien de creatieve redacteur/redactrice die men zoekt. Laat StuBru weten hoe u de muzikale rol en toekomst van de zender ziet (op maximaal één A4-velletje). Alvast een hele opdracht die het station op muzikale ideeën moet brengen. Ongetwijfeld maakt een interne kandidaat het meeste kans, maar wie niet waagt, niet wint. Velen voelen zich geroepen, weinigen zijn uitverkoren voor zo’n contract van bepaalde duur van één jaar. Solliciteren kan via volgende link: Creatieve redacteur/redactrice StuBru met passie voor muziek. (TDN)

Misschien niet vanop de maan, maar dit is toch ook al van ver

De 375-meter hoge Gerbrandytoren in IJsselstein (Lopik) is sedert zaterdagavond 20:00 uur opnieuw ‘de grootste kerstboom ter wereld’, dankzij 120 sterke Osram ledlampen. Ze worden pas op 6 januari 2020 opnieuw gedoofd. De kerstboom is bij helder weer tot dertig kilometer ver te zien. De verlichting is opgehangen met behulp van vier permanente stalen ringconstructies die rondom de toren zijn aangebracht op een hoogte van op circa 125, 200, 265 en 325 meter. Op de tuiblokken op de grond zijn permanente bevestigingconstructies aangebracht. Er is in totaal vier kilometer kabel aangesloten en eveneens vier kilometer voedingskabel voor de lampen. De Gerbrandytoren is ook bekend als Zendmast Lopik, en wordt o.a. gebruikt voor de uitzendingen van NPO Radio 1, NPO Radio 2, NPO 3FM, NPO Radio 4, Radio 538, Radio Veronica, BNR Nieuwsradio, Qmusic, Sky Radio, Sublime FM en Radio M. (TB)


Het Blad op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 351: Elanden, een canon en een schreeuwer (video)

Publieke omroep gaat (weliswaar onbedoeld)... elanden behoeden voor ongelukken Geen idee wie het allemaal netjes Lees verder

Blad 350: Veronica, Casey Kasem en U2X Radio (video)

'Alles komt terug'. Het is en blijft een nobele gedachte, maar ook niet meer dan Lees verder

Blad 349 – Letterwoordeditie: SRV, AT, NRJ & VRM (video)

Beter te vroeg dan te laat, het is een mooie Vlaamse gedachte van een Vlaamse Lees verder

Blad 348: Expres, Paul, Singjaal, Ferry en Felix (audio)

De ene Expres is de ander niet en ook deze CEO is uniek en moet Lees verder

Blad 347: VRD, FM Hasselt, Peter, Jitske en Joe (video)

Het verschil tussen willen en kunnen, goede bedoelingen en realiteit, is soms te groot Creativiteit Lees verder

Blad 346: Mi Amigo, 538 en Joe (audio & video)

Radiomaker uit de bocht, maakt als straf podcast over zijn en andere fouten (en beetje Lees verder

Blad 345: NRJ, Averbode, Frank van der Mast (video)

Voor zij waarvan de fantasie ontoereikend is, is er nu ook beeld bij de radio Lees verder

Blad 344: Teveel onderwerpen voor één regel (video)

We gaan vandaag van start op de Meir in Antwerpen, trekken naar Gent, hebben het Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx