RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Blad 344: Teveel onderwerpen voor één regel (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

We gaan vandaag van start op de Meir in Antwerpen, trekken naar Gent, hebben het over madammen en Humo om daarna terug te keren naar… ’t Stad. Vandaar is het niet echt ver meer naar de Nederlandse provincie Noord-Brabant. En mocht u achteraf nog voldoende energie hebben, dan kan u tot slot ook nog even naar Herzele.

TOPradio in Antwerpen – ‘Stukje’ VTM bij Eclips TV

Vrijdag 29 november kwamen (bijna) alle programma’s van TOPradio rechtstreeks vanop de Meir in Antwerpen om de start van het lange Black Friday-weekend te vieren. Technisch werd deze onderneming ondersteund door Flexstudio en Radiostudio.be. De mobiele unit van waaruit hét gebeurde ziet u op de foto bovenaan…/… Op 1 december 1994 overleed het icoon van het Gents volkstheater Romain De Coninck. Zes dagen vóór zijn 79ste verjaardag. Een herdenking waardig dacht ‘De Grootste Familie’ die prompt een videofilmpje op haar website dropte en waarin u de BRT 2 Oost-Vlaanderen radiostudio’s uit de jaren 70 nog eens kan bewonderen. Hierlangs! (BVP)

Madammen halen poll en 10 opent filiaal

‘De Madammen’ van Radio 2 zijn genomineerd als ‘Beste radioprogramma’ voor de komende Humo’s Pop Poll…/… En we blijven nog even bij deze zender. Maar niet echt. Patrick Van Gompel is volgende week de centrale praatgast in ‘Aan Het Juiste Adres’ de praatshow van Michel Follet bij Eclips TV. De huidige journalist van VTM werkte eerder voor Radio 2 Antwerpen. Te volgen van 2 tot en met 6 december om 11:00, 16:20 en 22:15 uur…/… Wie in de Nederlandse provincie Noord Brabant (of een deel van Limburg) woont of in het noorden van Vlaanderen, kan vanaf morgen 1 december luisteren naar Radio 10 Brabant. Een regionale editie van de grote ’10’. Over het hoe en waarom, wordt hier alles in details uitgelegd. En op deze pagina vindt u alvast de frequentie(s). (NUG)

Ster straalt nu al vanuit Herzele

We kennen hem al jàren als een hele trouwe fan van RadioVisie en Het Blad. Hij maakt ook zelf radio. En toch is de man volledig blind én slechthorend. Maar, u weet het, wij weten het en hij doet; ‘Waar een wil is, is een weg’. Doordeweeks kan u hem horen bij Radio Star in de regio Herzele, vanuit zijn thuisstudio. Hij presenteert er ‘Hitweter’ tussen 13:00 en 15:00 uur. Blind en niet goed kunnen horen, geen evidentie op het eerste… zicht, maar voor Johan Piryns uit Grembergen is het allemaal heel gewoon. Hij is al van kindsbeen af blind door de ziekte van Leber, een afwijking aan de oogzenuwen. In de middelbare school kreeg het radiovirus hem te pakken. Gelukkig bleek dit minder verstrekkende gevolgen te hebben op zijn gezondheid en levenskwaliteit. Integendeel. (TV Oost)


Het Blad op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 343: NRJ, Sky Radio en NPO Radio 5 (video’s)

Tweeduizend leuke songs zoeken sedert het jaar 2000. Waren er dan echt zoveel? Hij wijkt Lees verder

Blad 342: Kevin, ZZROCK, Melinda en Maria (video)

Publieke omroep moet straks op zoek naar een even getalenteerde vervanger. Niet makkelijk... Voor deze Lees verder

Blad 341: ‘Olland, Limburg, Gent en Antwerpen

Een voornaam die een merk wordt? Eddy, Jean-Marie, Donna... En nu is er ook Linda Lees verder

Blad 340: Een wedstrijd, jingles en een prijs (video)

Wedstrijd wil de aandacht vestigen op het belang van... geluid Verjaardag van het bedrijf is Lees verder

Blad 339: ZZRock, podcasts en Joe (video)

Eigenlijk staan ze te dringen voor een plekje, maar die zijn ‘duur’ Trek die stekker Lees verder

Blad 338: Deezer, Nostalgie en NPO 3FM (video)

Waar is de tijd dat muziek vooral uit de radio kwam, of de Juke box, Lees verder

Blad 337: Jacobs wint en u een baby! (audio & video)

Door de ingrijpende, verregaande en exuberante besparingen van Cultuurminister Jan Jambon, in de sector van Lees verder

Blad 336: Extra Gold, extra podcasts en extra foto’s

Retro-radio studio, met veel vinyl, echte carts, jinglemachines en echte jocksSommige bedrijven weten beter wat Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx