RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Blad 333: Flink beïnvloed door Sint en Kerstman (video)

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

“Nummertje 333. Dat is nu echt eens een getal om iets speciaals mee te doen”, toeterde onze coördinator deze ochtend tijdens de redactie-round up bij Het Blad. “Precies halfweg het teken van de duivel! Daar moeten we iets speciaals mee doen. Een dubbele editie bijvoorbeeld. Eentje pal op de middag, een volgende op het gewone tijdstip”. Niemand deelde zijn enthousiasme, maar gaandeweg werd het gevoel beter. Met dit als resultaat…

Verhalen uit de Singel-tijd

Sedert maandag jongstleden komen de programma’s van Radio 2 Antwerpen uit een nieuwe studio aan de Sint-Paulusplaats in het centrum van ’t Stad. Aan de oude studio’s in de Singel aan de Jan Van Rijswijcklaan hangen fantastische herinneringen. De lijst van bekende radio- en televisiepersoonlijkheden die er hun carrière gestart zijn is lang; Walter Grootaers, Christel Van Dyck, Lutgart Simoens, Freek Braeckman, Anja Daems of Birgit Van Mol. Ook Journaal-anker Goedele Wachters begon er haar loopbaan. “Dat was in 1998 toen de dieren nog spraken. Ik was redacteur en reporter. Ik reed door de hele provincie met een Renault Twingo met daarop de legendarische gele kanarie van Radio 2. Dat zijn nog altijd heel mooie herinneringen voor mij.” Wat ze zich verder nog herinnert leest u bij VRT.NU. (BVP)

Een kerstman in de sky en in de studio

Volgende week begint het kerstseizoen bij Sky Radio dat groots wordt ingezet met een speciale Christmas VIP Kick-Off week. Robbie Williams opent The Christmas Station in het bijzijn van de… kerstman, op maandag 25 november. De rest van de week komen onder andere Edwin Evers, Miss Montreal en André Hazes langs. Op werkdagen om 09:05 uur delen zij hun Christmas Top 5 met de luisteraars. Naarmate de kerst dichterbij komt, gaat het aandeel kerstmuziek omhoog. Vanaf 6 december worden dat non-stop de beste kerstliedjes. Luisteraars die niet willen wachten kunnen nu al terecht bij Sky Radio Christmas, het online radiostation met non-stop kersthits, overal in Nederland te ontvangen op DAB+, Skyradio.nl en via de gratis Sky-app. (TB)

De grens over en terug (en vice versa)

Nog meer kerst, maar dan in het Vlaamse Limburg. Vanaf 7 december verandert FM Goud weer in ‘The Christmas Station’. Naar jaarlijkse traditie namen ze ook nu weer een promospotje op, met de hulp van R&L Video…/… Over de landsgrens zorgt de komst van Sinterklaas in – ‘Olland dus – er voor dat er opnieuw diverse radiostations in de lucht zijn rond de Goedheiligman. Sinds vorige week is SinterklaasRadio gestart met programma’s via internet. De klok rond de grootste Sinterklaashits. Daarnaast is er elk uur het SinterklaasRadio Nieuws. Wereldwijd hier te beluisteren. Ook Sint FM maakte opnieuw zo’n entree. Eveneens exclusief te beluisteren via internet. Via het digitale radiopakket van Stingray Music is sinterklaasmuziek te horen via een speciaal digitaal radiokanaal. Stingray Music wordt aangeboden via diverse digitale televisieaanbieders in Nederland. (NUG)


TVV Sound

Het Blad op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Blad 332: Cijfers, een CEO en Willy in de wereld (video)

Een gewoonte als een ander; de bovenburen meten ze maandelijksOveral waar men gaat langs Vlaamse Lees verder

Blad 331: Qmusic, DH Radio, Tom Coninx

Als u hier voor uw neus ophaalt, dan moet u ons persoonlijk het waarom uitleggen Lees verder

Blad 330: BXL, JLB, VLAR1 & een radiopiraat (video)

Geen nieuwe nationale voetbaltempel en straks ook geen 'straffe' mediapoot meer in BXL? Omdat iedereen Lees verder

Blad 329: Radio 2, Musica FM (?) en Idzerda (video)

U zal het verschil (waarschijnlijk) niet kunnen horen, maar wel zien Ook hier is er Lees verder

Blad 328: Apple, Leen en dan nog naar Merchtem

'Leentje buur spelen'? Ach, als het voor de eindgebruiker maar wat oplevert... Hij heeft er Lees verder

Blad 327: TV+, Ingøy, Labels, Luyster, Mediahuis (video)

Keurgroep jaggers (vitalo's voor onze noorderburen), gaat tv maken met een plusje Tegenwoordig wordt zonder Lees verder

Blad 326: MNM, Nostalgie+, een Veronica-duo (audio)

Blonde Brabantse jongedame wordt 's nachts voor de leeuwen gegooid. Maar ook niet helemaal... Nieuwkomer Lees verder

Blad 325: Kermis, rockradio en een Singjaal (video)

Kerstman bezoekt radiostation en u hoeft niet te wachten tot 25 december Kleine 'speler' wordt Lees verder

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx