RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .
TVV Sound

Bent Van Looy presenteert ‘Culture Club’ op Radio 1

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Muzikant en presentator Bent Van Looy zal vanaf aanstaande vrijdag 2 april het kunst- en cultuurprogramma ‘Culture Club’ op Radio 1 presenteren. Hij vervangt Annelies Moons als gastheer tot eind oktober. Annelies werkt de eerstkomende tijd nog aan gelegenheidsproject en is dan een tijdje uit… want ze wordt moeder.

Bent heeft al langer een nauwe band met het programma. Ooit presenteerde hij samen met Sofie Lemaire de televisieversie op Canvas. Hij was ook al regelmatig de vaste vervanger van Annelies Moons. Bent Van Looy praat in ‘Culture Club’, wekelijks op vrijdag, over kunst en cultuur met schrijvers, beeldend kunstenaars, theater- of televisiemakers, makers en kunstbelevers. Komende vrijdag is hij te gast in Antwerpen waar het Letterenhuis de honderdste verjaardag van de bundel ‘Bezette Stad’ van Paul Van Ostaijen viert met een tentoonstelling.

Annelies Moons, de vaste presentatrice van deze uitzending werkt aan een nieuw project voor Radio 1, dat nog dit seizoen in première zal gaan. Aansluitend focust ze tot eind oktober op haar grootste project van 2021, samen met haar partner, singer-songwriter Niels Boutsen (Stoomboot).

° Culture Club: elke vrijdag van 18:00 tot 20:00 uur op Radio 1.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over VRT Radio 1

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx