RadioVisie

  • .
    .

Belgische ‘classics’ op de radio én jouw bord

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Als er een Belgische klassieker op de radio wordt gedraaid, dan geeft Lunch Garden een korting op haar eigen Belgische klassiekers. Met deze reclamecampagne geeft het Brusselse marketing en communicatie-agentschap Wunderman Thompson luisteraars een reden om naar Lunch Garden te trekken om daar te grasduinen in hun eetbare klassiekers.

“Mooi, het leven is mooi, zolang er stoofvlees, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus zijn”. En dus stelde Wunderman Thompson een lijst samen met Franse- en Nederlandstalige nummers die tot ons collectief geheugen behoren. Zodra een van die liedjes op de radio wordt gedraaid, krijgen mensen een mooie korting op de Belgische klassiekers bij Lunch Garden.

Om de songs herkennen, worden de zeventien bekende radiozenders, verdeeld over Vlaanderen en Wallonië, continu gemonitord. Wanneer er een match is met één van de liedjes uit de playlist, begint er ook op de wedstrijdpagina een klassieker te draaien. Een bord met een klassiek gerecht weliswaar. Tegelijk krijgt men de kans om een kortingsbon te downloaden, net zolang tot het nummer voorbij is.

De actie wordt aangekondigd op social media en via digitale out of home, waar gerechten en liedjes worden gemengd tot Eddy Bally in tomatensaus, zeesteak met Wim Soutartaar, Jo Val-ly-vent of nog een andere speciale mix. Wie zelf een Belgische klassieker hoort op de radio kan z’n korting gaan ophalen op klassiekerkorting.be. (Bericht: PUB)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx