RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Be One opende nieuwe radiostudio

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Het Oostendse Be One opende dinsdagavond 7 maart feestelijk de nieuwe live studio. De lokale stadszender wil hiermee de interactie met de luisteraar nog versterken. Naast het regionaal nieuws, het kustweerbericht en het nationaal en internationaal Belga-nieuws worden ook nieuwe presentatoren ingezet om het team te versterken.

Dieter Troubleyn zal de voormiddag voor zijn rekening nemen tussen 10:00 en 12:00 uur. Hij verdiende zijn radiostrepen als musicalster, acteur, zanger en radiopresentator. Hij was de afgelopen jaren actief bij onder andere Radio2 en Nostalgie. Dieter start in april bij Be One.

Jeroen Vercruysse zal iedere middag het regionaal nieuws van de dag brengen tussen 12:00 en 13:00 uur. Hij is sinds het begin van Be One aan de slag als redacteur en je kent hem ook van Focus/WTV. Zijn programma start ook in april.

Er komen ook live uitzendingen op locatie de komende maanden. De verkiezing van de ‘Stadsfiguur Oostende’ start op 15 maart waarbij acht kandidaten strijden voor de alom bekende titel.

° Be One is te beluisteren aan de middenkust via 107.4 FM, aan de oostkust via 105.6 FM en wereldwijd online via de gratis Be One app. Ook op Telenet (kanaal 941) is de zender te ontvangen in heel Vlaanderen en Brussel. In de auto kan je sinds kort ook luisteren via Carplay.


Amptec

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx