RadioVisie

  • .
    Amptec
    .

Bart Peeters en Siska Schoeters sluiten De Warmste Week af

Met zowat alle VRT-zenders als motor, werd het in Vlaanderen een behoorlijk hartverwarmende week, waarin heel wat mensen elkaar hebben bedankt om het voorbije jaar het verschil te maken. Morgen sluiten Bart Peeters en Siska Schoeters (foto bovenaan) ‘De Warmste Week’ af met ‘De Warmste Dankuwel van het Jaar’, een tv-namiddag op weg naar kerstavond. Iedereen kan de show live volgen na ‘Het Journaal’ van 13:00 uur op Eén.

Tijdens deze uitzending kunnen kijkers genieten van heel veel warme dankuwels aan mensen die dit jaar op een bijzondere manier het verschil hebben gemaakt. Ook heel wat bekende gasten – onder meer Martine Tanghe, Pedro Elias en Wim Lybaert – komen nog dankuwel zeggen voor wie voor hen het verschil heeft gemaakt.

Live muziek

The Great Belgian Songbook zorgt voor de muzikale kerstsfeer. De band brengt verrassende en warme versies van bekende nummers samen met Belle Perez, Gala (winnaar The Voice Kids 2020), Marble Sounds, Daan, Gene Thomas en Sergio. En ze hebben nog een bijzondere, muzikale verrassing in petto.

Ook de hoogtepunten en de sterkste verhalen van de afgelopen week zijn te zien tijdens de show. Zo sluit Studio Brussel ‘Beats of love’ af met een live miniconcert van Selah Sue in ‘De Warmste Straat van Leuven’. Na zijn roadtrip door Vlaanderen komt Dieter Coppens live aan in de slotshow voor zijn laatste #soeperbedankt-halte, met soepporter Eddy Planckaert. Afsluiten doen Bart en Siska met een heel speciale versie van ‘Het Warmste Koor van Radio 2’.

De show wordt coronaveilig – zonder publiek – opgenomen vanuit Hal 5 in Leuven (foto onder). De historische spoorhallen worden voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellige woonkamer.


Amptec
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx