RadioVisie

  • .
    Amptec
    .
TVV Sound

Babyboom bij Qmusic

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Q-dj Maarten Vancoillie en zijn partner Kristien werden gisteren (5 augustus), de trotse ouders van een dochtertje Pippa. Het is hun derde kindje en het kleine zusje van Leon en Ella. Papa Maarten en mama Kristien genieten in alle rust van de uitbreiding van hun gezin.

Een en ander betekent dat Maarten de komende weken volop gaat genieten van zijn pasgeboren spruit. Vincent Vangeel, die normaal de vroege ochtend (04.00-06.00 uur) presenteert, zal hem vanaf maandag 16 augustus vervangen in de ochtend tussen 06.00 en 10.00 als side-kick van Dorothee Dauwe.

Dorothee & Vincent

Weetje: Dorothee en Vincent moeten de komende weken maar één wekker zetten in de ochtend, want het duo vormt naast de radiovloer ook al 11 jaar een koppel. Vincent mag dus in feite zelfs twee uur langer ‘uitslapen’.

Vanaf maandag 16 augustus trappen Dorothee en Vincent het nieuwe radioseizoen dus in gang en en dat doen ze onder andere met de vertrouwde quiz ‘Verdubbel Je Loon in 60 seconden’. Elke weekdag maakt een luisteraar kans om zijn of haar maandloon eenmalig te verdubbelen bij het Qmusic-ochtendduo door in 60 seconden tien vragen correct te beantwoorden. Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven via Qmusic.be.

Overigens is dit op korte tijd al de tweede Q-baby. Qmusic-dj Maureen Vanherberghen (33), ook bekend als presentatrice van Vlaanderen Vakantieland, en haar vriend, VTM-presentator Sieg De Doncker (32) verwelkomden op 18 juli hun eerste kindje, dochtertje Nelle De Doncker.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx