RadioVisie

  • .
    .

Avondwissel bij Willy

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Een nieuw jaar én een nieuwe avondspits bij Willy. Vanaf maandag 9 januari presenteert Annelies Orye elke werkdag het blok tussen 16:00 en 19:00. De avondrush met rockplaten van vroeger en nu, neemt ze over van Sofie Engelen. Zij zal zich op haar beurt ontfermen over uiteenlopende acties bij het station: reporter op festivals, presentatrice van de ‘Staalhard 100’ en andere lijsten of als dj en host op ‘High Voltage’.

Willy-dj Annelies Orye: “Van mij krijg je vooral veel goeie muziek. En ik praat je ook bij over wat je overdag gemist hebt, op vlak van nieuws, sport en muziek. Verder krijg je ook luister- kijk- en leestips van mij en mijn gasten. Nieuwe platen, bands, series, films, podcasts, boeken…”

Willy-dj Sofie Engelen: “Als radio-dj kon ik de afgelopen jaren al honderden mensen interviewen, mocht ik bomvolle zalen vol fans opzwepen tijdens Willy-events en stond ik paraat tijdens tops als de Staalhard 100 of De week van de jaren ‘90. Als zo’n zaken op de agenda stonden, dan was ik daar als de kippen bij”.

“Ik heb altijd graag tussen de vier muren van de studio gezeten en heb daar met veel goesting de luisteraars gezelschap gehouden, maar ik geniet ook héél erg van actie in het veld. Ik ben dan ook heel blij dat ik op dit grote speelveld mag gaan rocken. Dat ik mag buitenkomen en verhalen kan gaan sprokkelen om ze vervolgens te delen met de luisteraars.”


TVV Sound

Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Willy

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx