RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

Audio-babbel met Wim, Inge, Sam, Maarten & Dorothee

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Ook bekend als het ochtendtrio en het avondduo van Qmusic

Sinterklaas is net geweest en de goedheiligman kwam – ietsje te laat weliswaar, maar wie daarover zeurt krijgt volgend jaar een plek in het grote Pietenboek -, alsnog met een cadeau langs. Een MD boordevol audio-interviews, waarmee we eenmalig ook een lange zaterdagse traditie, heel even in ere herstellen.

Precies een week geleden sprak ‘enen reporter ter plaatse’ met Qmusic-kopstukken Wim Oosterlinck, Inge De Vogelaere, Sam De Bruyn, Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Die plek was het Antwerps Sportpaleis waar op dat moment de finale van de Rode Neuzen-benefiet plaatsvond. Met veel schoon volk, BV’s van allerlei slag en uiteraard zowat het hele voor- en achter-de-schermen team van het commerciële radiostation. Samen met VTM en Het Laatste Nieuws dé motor achter deze actie. Meteen ook dé ideale gelegenheid voor enkele babbels. 

Het Q-ochtendtrio Wim, Inge en Sam werd gestrikt na hun radioprogramma dat ze live vanuit de inkomhal van het Sportpaleis presenteerden. Het avondduo Maarten en Dorothé werd na hun warme dj-set op het grote podium koud gepakt. Ze draaiden er – laat het ons maar foute muziek noemen – als opwarming voor de vedettenparade die daarop volgde. (TDN)


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Qmusic

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx