RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

Antwerpen: Joe Christmas House gestart op Grote Markt

>> Nieuw! RadioVisie kan je nu ook volgen via Instagram en LinkedIn!

Een gloednieuw Joe Christmas House vol lichtjes en kerstballen en een live optreden van Metejoor. Zo verklaarde Joe het kerstseizoen vanavond officieel voor geopend op Grote Markt in Antwerpen. Nog tot en met zondag 8 januari zijn er live radio en optredens, dagelijks tussen 12 en 22 uur.

Raf Van Brussel en Rani De Coninck mochten de feestweken inzetten met een speciale uitzending vanaf 16 uur, in aanwezigheid van – noblesse oblige – de ‘lokale’ burgemeester Bart De Wever. Om 20 uur startte het eerste live dakconcert met Metejoor.

Nieuw in het Joe Christmas House is de Joe Postbus, waar luisteraars kaarten kunnen achterlaten met hun eindejaarsboodschap voor een speciaal iemand. De Joe-dj’s delen in elk programma de leukste berichten op de radio tijdens ‘Postbus Xmas’. Er is een haardvuur en – voor de kleinsten – de LEGO-corner. Voor elk bouwwerkje dat via social media gedeeld wordt, doneert LEGO een set aan kinderen in armoede.

Gratis optredens zijn er onder meer van Pat Krimson & Loredana, Niels & Wiels, Axelle Red, The Dinky Toys en Urbanus. De kalender volgt later. Als afsluiter zorgt Joe-dj Bart-Jan Depraetere op 8 januari voor een Top 2000 Singalong slotconcert.

Sven Ornelis onthulde ook een tussenstand van de actie Pakje van je Hart: “Dankzij de gigantische gulheid van Vlaanderen en van de luisteraars van Joe zitten we momenteel aan het prachtige bedrag van 508.450 euro!” Het eindresultaat van de actie wordt onthuld tijdens een speciale slotshow op donderdag 15 december tussen 16 en 18 uur vanuit het Joe Christmas House. Die dag komt Regi langs met Arno & Melanie, de twee winnaars van het afgelopen seizoen van Regi Academy, en ook Pauline die het eerste seizoen won, komt mee.


Blikvangers op deze dag

Je zou ook interesse kunnen hebben in...

Meer over Joe

Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx