RadioVisie

  • .
    Heynen
    .

An Englishman in New York – pardon – in Lille

Het Franse Contact FM van de mediagroep Rossel Voix du Nord, dat dankzij de recente overname van Happy FM in de champagnestreek het aantal FM-frequenties tot 25 wist uit te breiden, kreeg zondagavond 20 oktober onverwacht en tegelijk heel opmerkelijk bezoek.

Eén van de Britse rockiconen uit de vorige eeuw die in Lille vertoefde voor een uniek concert in de zaal Zenith ter promotie van zijn nieuwe album ‘My Songs’, zorgde voor een zeer ontspannen ontmoeting met de medewerkers van het radiostation. Arthur en Lilly, het ochtendduo dat elke werkdag ‘Le Grand Réveil du Nord’ presenteert, geloofde wellicht z’n ogen niet toen zij Sting over de studiovloer kregen.

Tien gelukkigen uit de ruim vijfduizend aanwezigen in de concertzaal, mochten mee de vragen stellen. Vergezeld door zijn vrouw Trudie Styler beantwoordde Sting met de nodige humor de talloze vragen. Geen interview uiteraard zonder enige verduidelijking over het recent uitgebrachte album, dat onder andere een actualisering van voormalige tracks uit zijn periode met The Police bevat.

Tot besluit had de muzikale duizendpoot uiteraard nog een sterk geëngageerde boodschap in huis waarbij hij iedereen opriep om zoveel mogelijk kritisch om te gaan met het huidige wereldbeeld. (FvM)


Spotlight
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx