RadioVisie

  • .
    TVV Sound
    .
Heynen

AjoinMusic startte 17de seizoen

In Aalst startte zondagavond  27 november carnavalsradio AjoinMusic haar 17de seizoen, op de 2 FM-frequenties van CityMusic (107.8 MHz in Aalst en 105.8 MHz in Haaltert), online én via de Oost-Vlaamse DAB+.

Dat gebeurde temidden van vele gasten. Burgemeester Christophe D’Haese en voorzitter van het feestcomite Wendy Wauters lanceerden de uitzendingen met een welgemikte druk op de rode knop. Drie maanden lang, tot 21 februari 2023, beleven de luisteraars ‘Oilsjt Carnaval’ vanop de eerste rij. Aalst Carnaval vindt volgend jaar plaats van 16 tot en met 21 februari.

Het enthousiaste team van AjoinMusic heeft er alvast volop zin in om er de mooiste, creatiefste en positiefste Carnaval van te maken. Alle nieuwigheden en plannen werden door Prins Werner voorgesteld tijdens de openingsshow.

“Na alles wat er de afgelopen jaren gebeurd is, mag het wel eens opnieuw een goeie carnaval worden. Maar dat zal het ook. We voelen de drang bij zowel de medewerkers als de luisteraars om er een fantastisch carnaval van te maken”, aldus Philippe Vangerven, voorzitter van AjoinMusic, de enige carnavalshype die al 17 jaar consequent, elk jaar weer op FM te ontvangen is.

Het uitzendgebied van AjoinMusic wordt dit jaar uitgebreid met DAB+, waardoor men nu naast Aalst, Ninove en het Denderland, ook in grote delen van Oost-Vlaanderen en het Pajottenland te ontvangen is.


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx