RadioVisie

  • .
    .
Heynen

Adverteren

RadioVisie is sinds 1973 het toonaangevend nieuwsmedium in het Belgische radiolandschap. Eerst als gedrukt maandblad, sedert 1995 dagelijks online met een waaier van updates en nieuwsberichten ‘on the spot’.

Op zoek naar het meest recente radio (en bij uitbreiding algemeen media) nieuws? Bij RadioVisie vindt u het gegarandeerd het eerst en meest uitgebreid. Heel wat mensen bezoeken RadioVisie ook meermaals per dag (gemiddeld 5.000 personen). Een aantal dat trouwens uitbreidt.

RadioVisie garandeert u een directe benadering van de doelgroep ‘radiomensen’, in al zijn facetten. Zij die beroepshalve voor de radio werken, zij die als fervente luisteraar de radio steevast hebben aanstaan. Maar ook mensen uit de muzieksector en de toeleveringsbedrijven voor radio- en radioprogramma’s, komen bij RadioVisie langs.

RadioVisie biedt de adverteerder een perfect afgebakende doelgroep aan. Ook u kan op de kar springen en mee profiteren. Participeren is eenvoudig en doeltreffend! Naast verschillende formules van bannering kan u bij RadioVisie ook eigen tekstadvertenties integreren in de content, zo bereikt u het beoogde publiek nóg doeltreffender.

Klinkt dit alles u positief? Aarzel dan niet en vraag ons advies over uw campagne. Onze dienst ‘advertentiewerving’ helpt u snel en vrijblijvend verder en werkt samen met u het meest doeltreffende resultaat uit. Voor meer informatie, een gesprek of voorstel tot uitwerking van uw gepersonaliseerde campagne, contacteer ons.


TVV Sound
Don`t copy text!