RadioVisie

  • .
    .

Aaron Blommaert nieuwe stem op MNM

MNM heeft een nieuwe dj. Dat werd deze ochtend bekend gemaakt op de jongerenzender zelf. Aaron Blommaert is de naam. Mocht je zijn stem (nog) niet kennen, dan misschien wel zijn gezicht. De achttienjarige Aalstenaar is immers te zien in de VTM-soap ‘Familie’ als Raven. Ketnetkijkers kennen hem dan weer als Robin uit de serie ‘4eVeR’.

Zoals het hoort en verwacht wordt voor iemand die bij de radio gaat werken, is hij ook gepassioneerd door muziek: In 2014 al speelde hij mee in de Ketnet musical ‘Kadanza’, in 2015 nam hij deel aan The Voice Kids. Aaron maakt ook deel uit van de boysband BOBBY. Hun cover van de High School Musical hit ‘Together’, samen met Dina Ayada en Chapter Two, was zowel het themanummer van Marathonradio 2020 als later ook MNM Big Hit.

Aaron Blommaert: “Radio maken, dat wou ik absoluut ooit eens doen. Dat ik op zo’n jonge leeftijd die kans al zou krijgen, had ik niet verwacht. MNM is niet alleen volledig mijn smaak wat betreft muziek, maar doet ook meer dan gewoon leuke radio maken. MNM heeft engagement en is positief. Dat is net waarom ik zo graag entertainer wou worden. Ik heb wel wat stress, want als radio-dj ligt alles in je eigen handen. Je bent én de entertainer én de regisseur én de technieker. Het wordt een rollercoaster. Maar ik ben helemaal klaar om van de radiowereld te proeven!” 

° Aarons eerste presentatie is op dinsdag 9 maart van 22:00 tot 24:00 uur in ‘MNM Late Night’. 


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in... Meer over MNM
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx