RadioVisie

  • .
    .
Heynen

A high level of NRJ

NRJ France en hun wereldwijde filialen hebben hun jingle-pakket uitgebreid met een nieuwe reeks stationsidentificaties, plus nieuws, weer- en verkeersinformatie. In een video op de website van het Hilversumse PURE deelt brandmanager Gaël Sanquer zijn liefde voor Top 40-radio met krachtige verwerking en gedurfde branding.

De jingles van NRJ, internationaal ook gebrandmerkt als ENERGY, zijn momenteel te horen in
vijfentwintig markten, en te zien in de PURE Jingles-showcase. “Het typische NRJ-geluid is creatief, fris en iets dat niet op een ander radiostation te horen is. We maken elke zes maanden een nieuw pakket om iets heel up-to-date te hebben”, aldus Sanquer.

“Als onderdeel van hun merk sinds 2008 streven we altijd naar het volgende niveau”, zegt sales director Thomas Giger. “NRJ geeft ons eigenlijk carte blanche om hun on-air geluid vorm te geven. Ons team vindt inspiratie in de hitrotatie van het station om dicht bij toonaangevende trends te blijven.”

Naast de steeds veranderende muziekcycli zijn er andere vormen van constante innovatie. “Samen met NRJ bedenken we add-ons. Onlangs hebben we tempo-overgangen toegevoegd voor natuurlijke segues van nummer naar nummer. En qua klank zijn spraakinvoegingen en speelse ad-libs heldere ingrediënten in de vocale mix.”

° Hieronder klikken om het pakket te beluisteren.


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx