RadioVisie

  • .
    .
TVV Sound

40 jaar Radio Tequila: nieuwe slogan, jingles en programma’s

Radio Tequila viert dit jaar zijn 40ste verjaardag en achter de schermen werd al een tijdje een nieuwe programmatie uitgedokterd. Om dat te kaderen werd er ook een nieuw jingle pakket aangeschaft en werd de oude slogan “Your Life Your Music” vervangen door een nieuwe: “Muziek die je blijft boeien”. De basisformule blijft echter wel: info uit de regio, verpakt in leuke muziek.

Tequilamedewerkers Ronny Van De Walle en Henny Naessens, die laatste weliswaar vanuit de Ardennen, gaven zondagvoormiddag tijdens het wekelijkse magazine Up To Date, een voorstelling van de nieuwe programmatie van Radio Tequila. Die gaat van start op maandag 10 januari. Ook de aangepaste nieuwjaarshow kwam ter sprake.

Het volledig nieuwe jinglepakket, met Yoren en Eva, werd besteld in Nederland. Eva is echter een huisstem van Radio Tequila die je hoort presenteren in Radio Labo en Up To Date. Yoren is een bekende radiostem en een groot talent. Ook de ‘Top Of The Hour’ en ‘Bottom Of The Hour’, programma-aankondigingen en promo’s krijgen dezelfde look en feel.

“Met de nieuwe slogan ‘Muziek die je blijft boeien‘ leggen we de nadruk op de beste muziek van de voorbije decennia… muziek die je altijd blijft boeien! Uiteraard blijft het regionale infoaspect zeer belangrijk.”

Het nieuw schema bevat een aantal vaste ankerpunten. Van maandag tot vrijdag is er een meer horizontale programmering. De presentatie start al om 6 uur in plaats van 7 uur. Vanaf 20 uur is er ruimte voor specifieke programma’s, zoals bijvoorbeeld de Album Klassiekers op maandag, Barracuda op woensdag, De Rode Avond en Een Uur Cul-UUr op donderdag en Weekend Jona op vrijdag en zondag. De regionale berichtgeving hoor je elke weekdag tussen 7 en 9 uur en 16 en 18 uur.

De nieuwe programmatie vormt het voorspel van een reeks unieke programma’s en evenementen in het kader van het 40ste verjaardag. Daarover volgt later nog meer info.

  • Radio Tequila kan je beluisteren op 106.2 mHz voor de regio Deinze en 107.8 mHz voor de regio Aalter of digitaal via www.radiotequila.be
  • Op de foto boven: Peter De Maertelaere, Emile Wallays, Ronny Van De Walle en Paul-Moreels


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx