RadioVisie

  • .
    Spotlight
    .

3FM: Extra editie ‘Serious Request’

Dat ook het Nederlandse Rode Kuis extra financiële hulp kan gebruiken bij de bestrijding van het coronavirus ontsnapte niet aan de aandacht van 3FM. Vandaar dat de publieke jongerenzender tussen 13 en 18 april, de klok rond, tegen betaling verzoekplaten ten voordele van de hulporganisatie gaat draaien.

Het Rode Kruis begeleidt momenteel de getroffen bevolking op allerlei manieren. Daarbij beperkt men zich niet tot het vervoer van patiënten naar de ziekenhuizen of naar de artsendiensten. Hun takenpakket omvat tegenwoordig ook het continu onderhouden van de voedselbanken en het eindeloze vrijwilligerswerk. Boodschappen doen voor de mensen in quarantaine, de hond uitlaten, een luisterend oor bieden via een hulplijn, de activiteiten zijn eindeloos.

Voor deze bijzondere 3FM Serious Request ‘Never Walk Alone’ worden Eva Koreman, Sander Hoogendoorn, Timur Perlin en Frank van der Lende opgetrommeld. Alles verloopt vanuit de studio in het Hilversumse Mediapark omdat het risico om tijdens de gebruikelijke wandeltocht in aanraking met het coronavirus te komen, te groot is.

De luisteraars kunnen een song aanvragen voor iemand die ziek is, die in quarantaine vertoeft of voor de thuiswerkers en voor de helden uit de thuiszorg. Manager Sharid Alles, die alle zeilen bijzet om het slabakkende 3FM terug onder de ‘mensen’ te loodsen, verwelkomde het initiatief van het Rode Kruis om de eenzamen en de zieken een hart onder de riem te steken. (FVM)

  • 06.00 – 12.00 uur: Sander ‘You Never Walk Alone’ Hoogendoorn
  • 12.00 – 18.00 uur: Timur Perlin
  • 18.00 – 00.00 uur: Eva Koreman en Frank van der Le


Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx