RadioVisie

  • .
    .

Nederland: Barend in de middag bij NPO 3FM?

Terwijl de meeste landelijke radiostations zich angstvallig in een stilzwijgen hullen over eventueel wijzigende programmeringen en presentatoren na de zomer, geraken er wel meer details over NPO 3FM bekend. Volgens welingelichte bronnen verlaat Barend van Deelen Radio 538 om zich aan een nieuw avontuur te wagen. Niet zonder risico want er ligt een enorme uitdaging klaar.

Sinds het aantreden van de gloednieuwe stationmanager Menno de Boer, als opvolger van de verguisde Sharid Alles, lag het voor de hand dat er een duidelijk en vooral een stevig antwoord op de commerciële concurrenten moest komen. Er werd in stilte gepolst bij zowat alle toonaangevende namen in radioland, maar zonder resultaat. Allemaal vonden ze het immers een te groot risico om zich aan een delicaat project te verbinden; de heropbouw van het eens zo populaire NPO 3FM. 

Ruud de Wild en Giel Beelen maakten deel uit van een steeds maar gekker draaiende geruchtenmolen maar beiden kozen (verstandig) voor de zekerheid en bleven op hun huidige stek. Na een haast eindeloze zoektocht kwam men uit Barend van Deelen, wiens toekomst bij Radio 538, door de verschuivingen met Coen Swijnenberg en Sander Lantinga, aan een zijden draadje hing. Een gouden kans meldde zich om zijn radiotalent, tijdens de drive time, te ontplooien. 

Bovendien wordt het een prettig weerzien met zijn vriend Wijnand Speelman, die naar alle waarschijnlijkheid met Rob Janssen de ochtenduren zal mogen opvrolijken. Het ziet er overigens naar uit dat zijn sidekick Iris Enthoven ook mee naar het Hilversumse Mediapark zal trekken. Insiders melden verder nog dat de bij Talpa aan de kant geschoven Igmar Felicia mogelijk een plekje in de najaarsprogrammering zal krijgen. (FVM)


TVV Sound
Topartikels bij RadioVisie Blikvangers op deze dag
Je zou ook interesse kunnen hebben in...
Inschrijven
Abonneren op
guest

0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Don`t copy text!
0
Deel hier gerust uw gedachtenx